Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Mick Jagger & Foo Fighters împreună la Saturday Night Live - VEZI VIDEO

Sâmbăta trecută a marcat finalul sezonului Saturday Night Live din acest an, iar finalul emisiunii a stârnit interesul tuturor fanilor muzicii. Mick Jagger a fost atât invitat cât și de... Continuare »
Foo Fighters & Mick Jagger SNL

Sâmbăta trecută a marcat finalul sezonului Saturday Night Live din acest an, iar finalul emisiunii a stârnit interesul tuturor fanilor muzicii. Mick Jagger a fost atât invitat cât și de prezentator, dar momentul culminant a avut loc la sfârșitul serii când Mick a susținut momentul muzical final alături de Foo Fighters, Arcade Fire și Jeff Beck.

Foo Fighters & Mick Jagger SNL

Foo Fighters tocmai cântaseră în New Jersey la festivalul Bamboozle și au făcut o vizită și la Saturday Night Live pentru a se alătura lui Mick Jagger în interpretarea a două piese Rolling Stones: 19th Nervous Breakdown și It’s Only Rock ‘n Roll (But I Like It).

După ce au interpretat 20 de piese pe scena Bamboozle punând în scenă un show excepțional cum oferă mereu Foo Fighters, trupa a dat o fugă cu elicopterul pentru a intra pe scena SNL pentru un nou spectacol deosebit alături de Jagger.

Puteți urmări înregistrarea mai jos.

Citește mai multe despre Foo FightersMick JaggerThe Rolling Stones
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath în primul concert de la reunire - VEZI VIDEO

Black Sabbath a susţinut pe 19 mai la O2 Academy din Birmingham, primul concert în formula care le-a adus celebritatea....

Închide