Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Mick Jagger & Foo Fighters împreună la Saturday Night Live - VEZI VIDEO

Sâmbăta trecută a marcat finalul sezonului Saturday Night Live din acest an, iar finalul emisiunii a stârnit interesul tuturor fanilor muzicii. Mick Jagger a fost atât invitat cât și de... Continuare »
Foo Fighters & Mick Jagger SNL

Sâmbăta trecută a marcat finalul sezonului Saturday Night Live din acest an, iar finalul emisiunii a stârnit interesul tuturor fanilor muzicii. Mick Jagger a fost atât invitat cât și de prezentator, dar momentul culminant a avut loc la sfârșitul serii când Mick a susținut momentul muzical final alături de Foo Fighters, Arcade Fire și Jeff Beck.

Foo Fighters & Mick Jagger SNL

Foo Fighters tocmai cântaseră în New Jersey la festivalul Bamboozle și au făcut o vizită și la Saturday Night Live pentru a se alătura lui Mick Jagger în interpretarea a două piese Rolling Stones: 19th Nervous Breakdown și It’s Only Rock ‘n Roll (But I Like It).

După ce au interpretat 20 de piese pe scena Bamboozle punând în scenă un show excepțional cum oferă mereu Foo Fighters, trupa a dat o fugă cu elicopterul pentru a intra pe scena SNL pentru un nou spectacol deosebit alături de Jagger.

Puteți urmări înregistrarea mai jos.

Citește mai multe despre Foo FightersMick JaggerThe Rolling Stones
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath în primul concert de la reunire - VEZI VIDEO

Black Sabbath a susţinut pe 19 mai la O2 Academy din Birmingham, primul concert în formula care le-a adus celebritatea....

Închide