Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

MANOWAR semnează tema muzicală a filmului EL GRINGO - VEZI TRAILER

Fanii MANOWAR își vor putea auzi trupa cu ocazia vizionării filmului EL GRINGO, un western de acțiune ce va fi lansat pe 11 mai 2012. Pelicula va conține o piesă de pe viitorul album MANOWAR, pe care o poți asculta și pe InfoMusic.ro.

Publicat

pe

Manowar
Manowar

Fanii MANOWAR își vor putea auzi trupa cu ocazia vizionării filmului EL GRINGO, un western de acțiune ce va fi lansat pe 11 mai 2012. Mai mult decât atât, pelicula va conține o piesă de pe viitorul album MANOWAR, disponibilă spre audiție mai jos.

Manowar

Noul disc va fi lansat în această vară, iar melodia EL GRINGO a fost prezentată parțial unui grup de fani pe 12 martie, înainte ca basistul Joey DeMaio să aducă în discuție existența filmului omonim.

Este pentru prima dată când rockerii războinici scriu un cântec special pentru o peliculă. Melodia ilustrează lupta eroului între codul său moral și problemele financiare, încercările sale de a se regăsi pe sine și de a afla valorile adevărate ale vieții. Această temă este de altfel recurentă în muzica MANOWAR.

"Toată lumea iubește filmele de acțiune! Muzica noastră alături de efectele vizuale de excepție și povestea bună se potrivesc perfect. Nu mai zic de șansa de a vedea cum muzica prinde viață pe ecran", a exclamat basistul și compozitorul Joey DeMaio. "EL GRINGO a fost o experiență adevărată și mi-a plăcut să lucrăm cu echipa de la After Dark Films. Suntem pregătiți pentru mai mult! " a continuat DeMaio.

Ascultă melodia MANOWAR - El Gringo

EL GRINGO se anunță un film cu o acțiune explozivă afișându-i pe Scott Adkins (The Expendables 2, The Bourne Ultimatum), Christian Slater și pe Yvette Yates (Without Men). Personajul principal (Adkins) merge în Mexic cu o geantă cu 2 milioane de dolari cash, un trecut sângeros şi un plan de-și trăi restul vieții pe o plajă. În schimb, el este blocat în El Fronteras, un oraş aproape pustiu, neprimitor, unde cu greu poate găsi un pahar de apă. Interlopii din oraș află de banii săi, omul fiind atacat pe neașteptate de polițiști corupți, gangsteri și de Desperados. Urmează o succesiune de dueluri spectaculoase pentru a scăpa din El Fronteras. Filmul este regizat de Eduardo Rodriguez și are la bază scenariul lui Jonathan W. Stokes.

Urmărește trailer-ul EL GRINGO

2 comentarii

Trending