Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Mandinga, pregătită de Eurovision 2012. Zaleilah, favorită în prima semifinală

Mandinga va cânta în seara aceasta Zaleilah în prima semifinală Eurovision 2012. Show-ul va fi transmis de TVR 1 de la ora 22.00. Vezi fotografii de la repetițiile în costumele de spectacol.

Publicat

pe

Mandinga la repetiții
Mandinga la repetiții │ FOTO: EBU

În seara aceasta va avea loc prima semifinală Eurovision 2012, unde Mandinga, reprezentanta României, se pregătește să cucerească inimile tuturor cu Zaleilah. Trupa va prezenta show-ul pe scena Baku Crystal Hall în fața a peste 25.000 de spectatori. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe TVR 1, TVR Internațional și TVR HD începând cu ora 22.00.

Mandinga la repetiții

Mandinga la repetițiile în costume │ FOTO: EBU

Melodiile din prima semifinală Eurovision 2012 - VIDEOCLIPURI

Mandinga a susținut la începutul săptămânii o repetiție în costume ce a fost urmărită și punctată de juriul de specialitate din țările concurente în prima semifinală, plus Azerbaidjan, Italia și Spania.

”În această seară va fi rândul publicului din cele 21 de țări (18 concurente, Azerbaidjan, Italia și Spania) să voteze. Media rezultată în urma punctajului juriului și al publicului ne va spune cine merge în finala Eurovision. Modul în care au decurs repetiţiile ne face să fim încrezători că vom face show, în continuare, și în finala din 26 mai. Sperăm ca românii din afara ţării să fie alături de Mandinga şi să-i voteze”, explică Dan Manoliu, șeful delegației României la Eurovision.

Mandinga la repetiții

Mandinga la repetițiile în costume │ FOTO: EBU

Vezi interviul video cu Mandinga

Zaleilah se numără printre piesele favorite la Eurovision 2012, fiind pretendentă la prima poziție în clasament, alături de Suedia, Grecia și Rusia. În seara aceasta, reprezentanta României va intra a șasea pe scenă și se află în competiție cu 18 țări. Show-ul pregătit de Mandinga are la bază povestea Albă ca Zăpada și elementul cheie este inima, care se regăsește în toate instrumentele hibride ale trupei.

Trending