Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Mandinga, pregătită de Eurovision 2012. Zaleilah, favorită în prima semifinală

Mandinga va cânta în seara aceasta Zaleilah în prima semifinală Eurovision 2012. Show-ul va fi transmis de TVR 1 de la ora 22.00. Vezi fotografii de la repetițiile în costumele de spectacol.
Mandinga la repetiții

Mandinga la repetițiile Eurovision (foto: EBU)

În seara aceasta va avea loc prima semifinală Eurovision 2012, unde Mandinga, reprezentanta României, se pregătește să cucerească inimile tuturor cu Zaleilah. Trupa va prezenta show-ul pe scena Baku Crystal Hall în fața a peste 25.000 de spectatori. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe TVR 1, TVR Internațional și TVR HD începând cu ora 22.00.

Mandinga la repetiții

Mandinga la repetițiile în costume (Foto: EBU)

Melodiile din prima semifinală Eurovision 2012 - VIDEOCLIPURI

Mandinga a susținut la începutul săptămânii o repetiție în costume ce a fost urmărită și punctată de juriul de specialitate din țările concurente în prima semifinală, plus Azerbaidjan, Italia și Spania.

”În această seară va fi rândul publicului din cele 21 de țări (18 concurente, Azerbaidjan, Italia și Spania) să voteze. Media rezultată în urma punctajului juriului și al publicului ne va spune cine merge în finala Eurovision. Modul în care au decurs repetiţiile ne face să fim încrezători că vom face show, în continuare, și în finala din 26 mai. Sperăm ca românii din afara ţării să fie alături de Mandinga şi să-i voteze”, explică Dan Manoliu, șeful delegației României la Eurovision.

Mandinga la repetiții

Mandinga la repetițiile în costume (Foto: EBU)

Vezi interviul video cu Mandinga

Zaleilah se numără printre piesele favorite la Eurovision 2012, fiind pretendentă la prima poziție în clasament, alături de Suedia, Grecia și Rusia. În seara aceasta, reprezentanta României va intra a șasea pe scenă și se află în competiție cu 18 țări. Show-ul pregătit de Mandinga are la bază povestea Albă ca Zăpada și elementul cheie este inima, care se regăsește în toate instrumentele hibride ale trupei.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Groove ON, o nouă scenă confirmată la B'Estfest 2012

Organizatorii B'Estfest pun din nou la dispoziția fanilor scena Groove ON, o construcție octogonală ce va gazdui DJ-i importanți din...

Închide