Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Mandinga la Eurovision - povestea show-ului și prima repetiție – VIDEO INTERVIU

Mandinga a dezvăluit pentru InfoMusic cum va arăta spectacolul lor de la Eurovision. Urmărește video-interviul precum și prima repetiție de la Baku.

Publicat

pe

Conferința de presă Mandinga - Eurovision 2012 - TVR
Conferința de presă Mandinga - Eurovision 2012 - TVR
Conferința de presă Mandinga - Eurovision 2012 - TVR

Mandinga & Costi Ioniță

Pe 22 mai, la Baku, Mandinga trebuie să treacă de prima semifinală de la Eurovision pentru a putea da speranțe românilor la un loc în Top 5 . Deși are mari emoții, trupa este încrezătoare în succesul piesei și al show-ului pe care l-a pregătit. Mandinga ne-a dezvăluit că spectacolul are la bază una dintre cele mai cunoscute povești pentru copii. Despre ce poveste este vorba și ce roluri vor interpreta membrii formației aflați în video interviul de mai jos. Nu rata nici prima repetiție de la Baku, vezi înregistrarea video la sfârșitul articolului.

Video-interviu cu Mandinga

Vezi VIDEO: Mandinga spune: Zaleilah, Baku!

Spectacolul va fi unul neobișnuit pentru instrumentiștii formației mai ales pentru că aceștia vor fi obligați să facă playback la instrumente (Regulamentul Eurovision prevede că doar vocile fac live, iar pentru restul instrumentelor se face playback)

”Ne simțim un pic limitați, dara sta nu înseamnă că nu o să fim la fel de pozitivi și energici ca deobicei. Deci live o să fie energia pozitivă. 100% live!”

De când au câștigat finala națională Eurovison, membrii trupei Mandinga abia au avut timp să-și vadă familile și prietenii deoarece au început un tur de repetiții, interviuri și concerte.

Ne-a schimbat radical viața”, spune Mandinga despre Eurovision. În această perioadă, trupa a avut de pregătit și concertul special ce va avea loc pe 31 mai la Teatrul de Vară din Herăstrău. Evenimentul marchează deopotrivă zece ani de la înființarea trupei și lansarea unui nou album, Club de Mandinga.

Conferința de presă Mandinga - Eurovision 2012 - TVR

Conferința de presă Mandinga - Eurovision 2012 - TVR

Trupa a pregătit un film cu întreaga istorie a formației ce va dezvălui și povești din culise, certuri și împăcări. Va avea cinci părți, iar după fiecare dintr-acestea Mandinga va cânta piese din perioada respectivă. Noile melodii vor fi cântate la final.

”Vom avea niște proiecții foarte drăguțe. Un mapping. Aceasta este cea mai mare supriză. Practic o să vedeți ce înseamnă în România un concert cu mapping în spate.”

Urmărește cum au decurs repetițiile Mandinga de la Baku:

5 comentarii

Trending