Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Loredana Groza va concerta în True Club

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din România, va concerta pe 24 mai în True Club din Bucureşti.
Loredana Groza

Loredana Groza va concerta pe 24 mai în True Club. Evenimentul va fi deschis de la ora 22.30 de DJ N.A.T.D., urmând ca după miezul nopţii, “Diva inamorata” să încingă atmosfera.

Loredana a susţinut până acum peste 1000 de concerte live şi a reuşit cu fiecare material lansat să cucerească topurile din România.

Loredana Groza

Sundance, cel de-al 17-lea şi cel mai recent album din cariera cântăreţei, a fost realizat în parteneriat cu Peter Wade, deţinător de Grammy şi cel care a mixat şi produs albume pentru Jennifer Lopez, Mark Anthony, Lindsay Lohan şi Jeremy Adelman.

Loredana a debutat în muzică în 1988 cu albumul Bună seara iubite, pe când avea numai 18 ani. Au urmat apoi Un buchet de trandafiri în 1989, Atitudine în 1994, Născută toamna în 1995 şi Tomilio în 1996.

În 1997 a semnat alături de trupa B.U.G. Mafia, piesa Lumea e a mea, devenită ulterior hit. În 1999 a apărut Aromaroma, urmat de Diva inamorata şi Agurida în 2001, Zaraza-vânzătoarea de plăceri în 2002, Fata cu şosete de diamant în 2003, Zig Zagga Extravaganza în 2004, Jamparale în 2006, iar în 2007 My Love, Nana Nanino şi Made în România, care a curpins melodii pop, populare, dar şi ţigăneşti.

Biletele sunt disponibile la True Club şi Bordello's (Şelari 9-11, Sector 3, Bucureşti) la preţul de 50 de lei, iar rezervările se pot face la 0727.488.087.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MANOWAR semnează tema muzicală a filmului EL GRINGO - VEZI TRAILER

Fanii MANOWAR își vor putea auzi trupa cu ocazia vizionării filmului EL GRINGO, un western de acțiune ce va fi...

Închide