Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Linkin Park și echipa Lotus F1 prezintă prima experiență rock în F1 – VEZI VIDEO

Linkin Park și echipa Lotus F1 au creat aplicația Linkin Park – GP, ce îmbină adrenalina din Formula 1 și pasiunea pentru muzica rock într-o experiență digitală inedită, pentru prima dată în istorie.

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park │ FOTO: www.facebook.com

Linkin Park și cei de la Lotus F1 demonstrează că rock-ul și Formula 1 fac echipă bună cu ajutorul tehnologiei. Împreună au creat aplicația Linkin Park – GP, ce îmbină adrenalina din Formula 1 și pasiunea pentru muzica rock într-o experiență digitală inedită, pentru prima dată în istorie.

Linkin Park

Linkin Park │ FOTO: www.facebook.com

Aplicația prezintă cel mai recent single al trupei, Burn It Down și mașina echipei Lotus, E20. În plus, Linkin Park – GP marchează lansarea în iunie a noului album Living Thing și participarea cu numărul 500 a echipei Lotus F1 la Monaco Grand Prix - Formula 1 2012.

Mai jos puteți vedea un video de prezentare, care oferă câteva indicii legate de aplicație. Linkin Park – GP va fi disponibilă gratuit pe iTunes începând cu 24 mai.

Linkin Park va concerta pentru prima dată în România, pe 6 iunie în complexul Romexpo (București). În cadrul spectacolului, formația va promova piese de pe noul album. – DETALII BILETE.

Linkin Park și echipa Lotus F1 prezintă prima experiență rock în F1

Comentează

Trending