Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Leprous va concerta la București

Leprous va concerta pe 9 octombrie în The Silver Church la Bucureşti în cadrul turneului European Progressive Assault.
Leprous

Leprous va concerta pe 9 octombrie în The Silver Church la Bucureşti în cadrul turneului European Progressive Assault. Alături de norvegieni, pe scenele din Europa vor urca şi trupele Loch Vostok (SE), Ørkenkjøtt (NO), plus încă un nume ce va fi anunţat în curând.

Leprous

Loch Vostok şi Leprous au mai concertat împreună şi în 2010 ca suport pentru Therion în turneul de promovare. La Bucureşti, Loch Vostok îşi va prezenta albumul cu numărul cinci, The Doctrine Decoded, material care va fi lansat în această vară.

Loch Vostok - Energy Taboo

Ørkenkjøtt s-a inființat în 2005 cu ideea de a duce departe tradiţia Telemark, oraşul natal, prin combinarea "extrem metal-ului" cu elemente de jazz, muzică acustică şi rock, inovând cu succes în aria experimental metal.

Ørkenkjøtt - Skygger og Støv

Pe lângă turneul programat pentru acest an, Leprous va concerta şi pe scenele unor festivaluri de renume din Europa, printre care Fused Festival (UK) şi Graspop Metal Meeting (BE).

Biletele la acest eveniment sunt disponibile online pe shop.artmania.ro, myticket.ro, eventim.ro sau prin reţelele de distribuţie Diverta şi Eventim, la preţul de 60 de lei în avans şi 70 de lei în seara evenimentului.

Leprous - White

 

Citește mai multe despre Leprous
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Patrice va concerta în România

Patrice, artistul care a câştigat simpatia a milioane de fani din întreaga lume cu muzica sa reggae, revine în acest...

Închide