Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Leprous va concerta la București

Leprous va concerta pe 9 octombrie în The Silver Church la Bucureşti în cadrul turneului European Progressive Assault.
Leprous

Leprous va concerta pe 9 octombrie în The Silver Church la Bucureşti în cadrul turneului European Progressive Assault. Alături de norvegieni, pe scenele din Europa vor urca şi trupele Loch Vostok (SE), Ørkenkjøtt (NO), plus încă un nume ce va fi anunţat în curând.

Leprous

Loch Vostok şi Leprous au mai concertat împreună şi în 2010 ca suport pentru Therion în turneul de promovare. La Bucureşti, Loch Vostok îşi va prezenta albumul cu numărul cinci, The Doctrine Decoded, material care va fi lansat în această vară.

Loch Vostok - Energy Taboo

Ørkenkjøtt s-a inființat în 2005 cu ideea de a duce departe tradiţia Telemark, oraşul natal, prin combinarea "extrem metal-ului" cu elemente de jazz, muzică acustică şi rock, inovând cu succes în aria experimental metal.

Ørkenkjøtt - Skygger og Støv

Pe lângă turneul programat pentru acest an, Leprous va concerta şi pe scenele unor festivaluri de renume din Europa, printre care Fused Festival (UK) şi Graspop Metal Meeting (BE).

Biletele la acest eveniment sunt disponibile online pe shop.artmania.ro, myticket.ro, eventim.ro sau prin reţelele de distribuţie Diverta şi Eventim, la preţul de 60 de lei în avans şi 70 de lei în seara evenimentului.

Leprous - White

 

Citește mai multe despre Leprous
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Patrice va concerta în România

Patrice, artistul care a câştigat simpatia a milioane de fani din întreaga lume cu muzica sa reggae, revine în acest...

Închide