Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Leprous va concerta la București

Leprous va concerta pe 9 octombrie în The Silver Church la Bucureşti în cadrul turneului European Progressive Assault.

Publicat

pe

Leprous
Leprous

Leprous va concerta pe 9 octombrie în The Silver Church la Bucureşti în cadrul turneului European Progressive Assault. Alături de norvegieni, pe scenele din Europa vor urca şi trupele Loch Vostok (SE), Ørkenkjøtt (NO), plus încă un nume ce va fi anunţat în curând.

Leprous

Loch Vostok şi Leprous au mai concertat împreună şi în 2010 ca suport pentru Therion în turneul de promovare. La Bucureşti, Loch Vostok îşi va prezenta albumul cu numărul cinci, The Doctrine Decoded, material care va fi lansat în această vară.

Loch Vostok - Energy Taboo

Ørkenkjøtt s-a inființat în 2005 cu ideea de a duce departe tradiţia Telemark, oraşul natal, prin combinarea "extrem metal-ului" cu elemente de jazz, muzică acustică şi rock, inovând cu succes în aria experimental metal.

Ørkenkjøtt - Skygger og Støv

Pe lângă turneul programat pentru acest an, Leprous va concerta şi pe scenele unor festivaluri de renume din Europa, printre care Fused Festival (UK) şi Graspop Metal Meeting (BE).

Biletele la acest eveniment sunt disponibile online pe shop.artmania.ro, myticket.ro, eventim.ro sau prin reţelele de distribuţie Diverta şi Eventim, la preţul de 60 de lei în avans şi 70 de lei în seara evenimentului.

Leprous - White

 

Trending