Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Leonard Cohen concertează la București

Leonard Cohen se întoarce la Bucureşti pentru un concert extraordinar pe 22 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a celui de-al 12 lea album, Old Ideas.
Leonard Cohen

Leonard Cohen

Leonard Cohen se întoarce în România pentru un concert extraordinar pe 22 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare al celui de-al 12 lea album, Old Ideas.

Leonard Cohen

Leonard Cohen │ FOTO: www.facebook.com

În cadrul turneului, trubadurul canadian, va aduce în faţa publicului atât piesele de pe noul album, cât şi piesele celebre care l-au transformat în legendă pe poetul-cântăreț.

Old Ideas fost lansat pe 31 ianuarie 2012 şi încă din prima săptămână de la lansare, albumul s-a clasat pe primul loc în topurile din întreaga lume, o premieră şi o demonstraţie de apreciere pentru un artist precum Leonard Cohen.

Într-o carieră de 6 decenii, canadianul şi-a dezvăluit lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice - Songs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) și Ten New Songs (2001), iar piesele lui au fost reinterpretate în peste 1.300 de variante, de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau  2012Johnny Cash. În 2010, Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

Bilete la Leonard Cohen

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • VIP Exclusive - 852 lei
  • VIP Front Stage - 639 lei
  • VIP Tribune - 426 lei
  • VIP - 426 lei
  • Categoria I - 266 lei
  • Categoria II - 191 lei
  • Categoria III - 159 lei
  • Categoria IV - 138 lei
  • Standing - 95 lei

 

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Leonard Cohen
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fanii Guns N Roses nu l-au mai așteptat pe Axl Rose să urce pe scenă

Fanii britanici au părăsit concertul Guns N Roses din Manchester înainte ca trupă să urce pe scenă, iritaţi de întârzierea...

Închide