Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Leonard Cohen concertează la București

Leonard Cohen se întoarce la Bucureşti pentru un concert extraordinar pe 22 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare a celui de-al 12 lea album, Old Ideas.
Leonard Cohen

Leonard Cohen

Leonard Cohen se întoarce în România pentru un concert extraordinar pe 22 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în cadrul turneului de promovare al celui de-al 12 lea album, Old Ideas.

Leonard Cohen

Leonard Cohen (Foto: www.facebook.com)

În cadrul turneului, trubadurul canadian, va aduce în faţa publicului atât piesele de pe noul album, cât şi piesele celebre care l-au transformat în legendă pe poetul-cântăreț.

Old Ideas fost lansat pe 31 ianuarie 2012 şi încă din prima săptămână de la lansare, albumul s-a clasat pe primul loc în topurile din întreaga lume, o premieră şi o demonstraţie de apreciere pentru un artist precum Leonard Cohen.

Într-o carieră de 6 decenii, canadianul şi-a dezvăluit lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice - Songs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) și Ten New Songs (2001), iar piesele lui au fost reinterpretate în peste 1.300 de variante, de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau  2012Johnny Cash. În 2010, Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

Bilete la Leonard Cohen

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

  • VIP Exclusive - 852 lei
  • VIP Front Stage - 639 lei
  • VIP Tribune - 426 lei
  • VIP - 426 lei
  • Categoria I - 266 lei
  • Categoria II - 191 lei
  • Categoria III - 159 lei
  • Categoria IV - 138 lei
  • Standing - 95 lei

 

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Leonard Cohen
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fanii Guns N Roses nu l-au mai așteptat pe Axl Rose să urce pe scenă

Fanii britanici au părăsit concertul Guns N Roses din Manchester înainte ca trupă să urce pe scenă, iritaţi de întârzierea...

Închide