Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Lana del Rey, piesă pentru Alx Rose - VIDEOCLIP

Lana del Rey a postat online clipul piesei Gramma, un colaj de imagini cu Alx Rose în tinereţe.
Lana Del Rey

Urmărește-ne pe

Zvonuri privind o potenţială relaţie între tânăra Lana del Rey şi celebrul Alx Rose au apărut în urmă cu ceva vreme. Deşi nimic nu a fost confirmat, nici la capitolul infirmări nu se lucrează. După ce a purtat ostentativ un tricou cu logoul Guns N Roses într-o cafenea din Londra unde a interpretat în premieră live piesa Carmen, în urmă cu câteva zile a apărut online clipul melodiei Gramma, o odă adusă lui Axl Rose.

Lana Del Rey

Gramma este o piesă inclusă pe Lana Del Rey A.K.A. Lizzy Grant, primul album al Lanei, lansat în 2010, iar clipul surprinde imagini cu Alx Rose pe vremea când era tânăr.

Videoclipul în cauză confirmă că simpatia Lanei față de legenda rock este destul de veche și cât se poate de adevărată. Voi ce părere aveți?

Citește mai multe despre Guns N' RosesLana Del Rey
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pe 30 mai, biletele la OST Fest sunt mai ieftine cu 25%

Pe 30 mai în intervalul orar 00.00 şi - 23.59, biletele şi abonamentele la OST Fest sunt mai ieftine cu...

Închide