Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lacuna Coil concertează la Tuborg GreenFest powered by Rock the City

Italienii de la Lacuna Coil se întorc în România pentru a concerta la Tuborg GreenFest powered by Rock The City, în cea de-a doua zi de festival, pe 30 iunie.

Publicat

pe

Lacuna Coil (Milano, Italy)
Lacuna Coil (Milano, Italy)

Italienii de la Lacuna Coil se întorc în România pentru a concerta la Tuborg GreenFest powered by Rock The City. Trupa va cânta pe 30 iunie, în a 2-a zi de festival, când vor mai urca pe scenă Pentagram, Saxon, Black Label Society, Godsmack și Machine Head.

Lacuna Coil (Milano, Italy)

Lacuna Coil (Milano, Italy)

Concertul de la Romexpo (București) face parte din turneul de promovarea a celui mai recent album lansat, ”Dark Adrenaline”. Cel de-al 6-lea disc al trupei arată că formația reușește să-și păstreze originile și să-și dezvolte orizonturile muzicale în același timp.

“Ştim cine suntem şi de unde venim, însă în acelaşi timp avem o viziune proprie asupra viitorului. ”Dark Adrenaline” este rezultatul glorios al celor 15 ani de experienţă şi experimente”, a declarat solista Cristina Scabbia.

Cristina Scabbia - Lacuna Coil (Milano, Italy)

Cristina Scabbia - Lacuna Coil (Milano, Italy)

Tuborg GreenFest powered by Rock the City se desfășoară anul acesta în perioada 29 iunie – 1 iulie 2012 la Romexpo, București. Artiştii din line-up-ul evenimentului muzical confirmaţi deja sunt Guns N’Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage şi Within Temptation.

Bilete și Abonamente Tuborg GreenFest powered by Rock the City 

Comentează

Trending