Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Kylie Minogue – Timebomb – VIDEOCLIP

Kylie Minogue vă invită la dans în noul videoclip Timebomb!
Kylie Minogue - Timebomb Video

Kylie Minogue - Timebomb Video

Kylie Minogue s-a întors! Artista a lansat un nou videoclip pentru piesa Timebomb, pe care îl puteți vedea mai jos. Deși trend-urile muzicale s-au tot schimbat, Minogue păstrează stilul care i-a adus succes și abordează una dintre cele mai des întâlnite teme ale sale – dansul.

Kylie Minogue - Timebomb Video

Kylie Minogue - Timebomb Video (Foto: www.facebook.com)

În clipul regizat de Christian Larson artista se plimbă prin oraș nepăsătoare de ce cred cei din jurul său, cântă, dansează și se distrează.

Noua piesă Timebomb face parte dintr-o serie de surprize pe care Minogue le-a pregătit cu ocazia aniversării a 25 de ani de carieră muzicală. Până acum, artista a lansat compilația K25 și a susținut turneul Anti Tour în Australia și Marea Britanie. Printre surprizele artistei va fi și un album nou, pe care Minogue l-a anunțat pentru începutul anului viitor.

Kylie Minogue – Timebomb (clip oficial)

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Devil's Paradise - noul videoclip Ugly Kid Joe

Ugly Kid Joe revin în forță în scenă după o absență de 15 ani cu un videoclip nou-nouț pentru piesa...

Închide