Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Korn - Way Too Far - VIDEOCLIP

Korn a lansat clipul piesei Way Too Far, extrase de pe albumul The Path of Totality.

Publicat

pe

Korn - Way too far - videoclip
Korn - Way too far - videoclip

Korn a găsit alături de Skrillex calea către întregire, dacă judecăm după numele albumului The Path of Totality, lansat anul trecut. Nu de aceeași părere sunt o parte din fanii trupei, care consideră că dubstep-ul abordat pe noul material este nereprezentativ pentru ceea ce înseamnă şi vrea să transmită Korn.

Korn - Way too far - videoclip

Korn - Way Too Far

Între timp, rockerii americani continuă să promoveze albumul în cadrul concertelor şi să lanseze clipuri pentru melodiile incluse pe acesta. Astfel, după videoclipurile energice pentru Chaos Lives In Everything, Get up! și Narcisstic Cannibal, a venit vremea melodiei Way Too Far să aibă parte de un material video.

Regia noului produs este semnată de Joshua Allen, iar producţia a fost realizată de Sébastien Paquet. Piesa este un featurig cu 12th Planet şi Flinch.

Iar pentru cei nostalgici, care vor să asculte o piesă din vechea gardă Korn vă punem la dispoziție o înregistrare video de la festivalul Carolina Rebellion (5 mai 2012) când trupa a cântat alături de Brian Welch zis și HEAD, chitaristul care s-a dedicat acum 7 ani proiectelor personale.

PUBLICITATE
Comentează

Trending