Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Korn - Way Too Far - VIDEOCLIP

Korn a lansat clipul piesei Way Too Far, extrase de pe albumul The Path of Totality.
Korn - Way too far - videoclip

Korn - Way Too Far

Korn a găsit alături de Skrillex calea către întregire, dacă judecăm după numele albumului The Path of Totality, lansat anul trecut. Nu de aceeași părere sunt o parte din fanii trupei, care consideră că dubstep-ul abordat pe noul material este nereprezentativ pentru ceea ce înseamnă şi vrea să transmită Korn.

Korn - Way too far - videoclip

Korn - Way Too Far

Între timp, rockerii americani continuă să promoveze albumul în cadrul concertelor şi să lanseze clipuri pentru melodiile incluse pe acesta. Astfel, după videoclipurile energice pentru Chaos Lives In Everything, Get up! și Narcisstic Cannibal, a venit vremea melodiei Way Too Far să aibă parte de un material video.

Regia noului produs este semnată de Joshua Allen, iar producţia a fost realizată de Sébastien Paquet. Piesa este un featurig cu 12th Planet şi Flinch.

Iar pentru cei nostalgici, care vor să asculte o piesă din vechea gardă Korn vă punem la dispoziție o înregistrare video de la festivalul Carolina Rebellion (5 mai 2012) când trupa a cântat alături de Brian Welch zis și HEAD, chitaristul care s-a dedicat acum 7 ani proiectelor personale.

Citește mai multe despre Korn
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nelly Furtado - Big Hoops (Bigger the Better) - VIDEOCLIP

Nelly Furtado a lansat videolipul single-ului Big Hoops (Bigger the Better), primul extras de albumul The Spirit Indestructible.

Închide