Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Keane - Sovereign Light Café - VIDEOCLIP

Simboluri umane ale trecutului și prezentului care marchează trecerea timpului se reunesc în noul videoclip Sovereign Light Café lansat de Keane.
Keane - Sovereign Light Cafe - Filmari clip

Keane - Sovereign Light Cafe - Filmari clip

Simboluri umane ale trecutului și prezentului care marchează trecerea timpului se reunesc în noul videoclip Sovereign Light Café lansat de Keane.

În cel de-al treilea single extras de pe noul album Strangeland, trupa retrăiește perioada tinereții când încerca să găsească sensul vieții. În același timp, piesa prezintă regretul pe care îl avem când realizăm cât de mult s-au schimbat persoanele din jurul nostru, care încearcă să creeze o imagine falsă despre ele prin intermediul banilor și lucrurilor pe care le dețin.

Clipul este filmat în stațiunea Bexhill din sudul Angliei și îl prezintă pe solistul trupei care se plimbă pe faleză. Pe drum apar dansatori, sportivi și bicicliști tineri care se întrepătrund cu persoane în vârstă ce dansează, merg pe bicicletă sau se plimbă. În final toată lumea se întâlnește la o terasă de pe plajă.

Single-ul Sovereign Light Café va fi lansat oficial pe 16 iulie.

Clip oficial: Keane - Sovereign Light Café

Citește mai multe despre Keane
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Foreign Beggars - PROGRAM

Încălzirea pentru Festivalul B'Estfest 2012 începe în această seară, 31 mai, cu concertul trupei Foreign Beggars. Evenimentul se va desfăşura...

Închide