Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

KEANE a lansat noul album Strangeland - AUDIO

Trupa KEANE a lansat astăzi noul album Strangeland. Tom Chaplin are dreptate când spune că acesta poate avea valența lor artistică maximă.

Publicat

pe

Pachetul cu carte și DVD al albumului Strangeland - KEANE
Pachetul cu carte și DVD al albumului Strangeland - KEANE

Trupa KEANE a lansat astăzi noul album Strangeland. Acesta poate fi cumpărat în ediții standard și de lux (CD sau download), alături de o carte sau ca vinil. Utilizatorii de gadgeturi albe sau mușcate își pot cumpăra piesele de pe itunes.com/keane, lumea de pretutindeni având la îndemână shop.keanemusic.com și Amazon (care livrează și în România).

Pianistul Tim Rice-Oxley s-a pierdut de data această în febra creației. Pentru disc, KEANE a înregistrat aproape 100 de piese, renunțând la cele mai multe pentru rămâne doar cu 12. De aici și includerea unor melodii bonus pe ediția de lux a albumului. Selecția sună excelent, lucru ce se poate verifica printr-un preview pe fiecare dintre piesele de mai jos.  Poate că Tom Chaplin are dreptate când spune că noul album are valența lor artistică maximă.

Pachetul cu carte și DVD al albumului Strangeland - KEANE

Pachetul cu carte și DVD al albumului Strangeland - KEANE

Albumul Strangeland este disponibil și în ediția Hardback Book. Pachetul special cuprinde un CD în ediție de lux (cu 4 piese bonus la tracklistul de 12 melodii), un DVD cu 5 interpretări acustice din concerte și filmări din spatele scenei, versurile pieselor, fotografii și texte semnate de autorul britanic William Boyd. Toate acestea se ridică la 40 de lire sterline, dar majoritatea fanilor se vor mulțumi probabil cu CD-ul Strangeland disponibil pe Amazon de 9 lire, livrabil inclusiv în România.

Tracklist KEANE - Strangeland

  1. You Are Young
  2. Silenced by the Night - Vezi videoclipul
  3. Disconnected
  4. Watch How You Go
  5. Sovereign Light Café
  6. On the Road
  7. The Starting Line
  8. Black Rain
  9. Neon River
  10. Day Will Come
  11. In Your Own Time
  12. Sea Fog

Melodiile bonus pe CD-ul de lux

  1. Strangeland
  2. Run With Me
  3. The Boys
  4. It’s Not True

Urmărește videoclipul single-ului Disconnected - KEANE

2 comentarii

Trending