Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jose Carreras concertează la București alături de dirijorul David Gimenez şi soprana Nataliya Kovalova

Jose Carreras concertează la București alături de dirijorul David Gimenez şi soprana Nataliya Kovalova

Publicat

pe

Jose-Carreras-concerteaza-la-Bucuresti-pe-25-mai
Jose-Carreras-concerteaza-la-Bucuresti-pe-25-mai

Jose-Carreras-concerteaza-la-Bucuresti-pe-25-maiTenorul José Carreras va concerta pe 25 mai la Sala Palatului din Bucureşti alături de dirijorul David Gimenez şi soprana Nataliya Kovalova.

David Gimenez a debutat în 1994 alături de orchestra NDR din Hanovra şi a dirijat până în prezent peste 200 de orchestre printre care Filarmonica din Viena, Orchestra Simfonică din Londra, Orchestra Filarmonica din Londra, Orchestra din Paris, Filarmonica din Japonia, Orchestra Simfonică din Chicago. În ultimii ani, dirijorul David Gimenez a mers alături de José Carreras, Placido Domingo şi Roberto Alagna în diferite turnee în Europa, Asia şi America de Sud.

Ucrainianca Nataliya Kovalova a câştigat admiraţia publicului încă de la debutul său din 1999 la Opera de Stat din Polonia. Recunoaşterea sa internaţională a venit în 2001 odată cu interpretarea rolurilor precum Desdemona, Pamina, Mimi, Vitellia, sau Violetta (La Traviata).

José Carreras, dirijorul David Gimenez şi soprana Nataliya Kovalova vor fi acompaniaţi pe scenă de orchestra Radio din Bucureşti şi promit să transforme seara într-o gală a muzicii clasice.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro la următoarele preţuri:

- 1000 lei (categoria VIP)
- 800 lei (categoria 1)
- 600 lei (categoria 2)
- 400 lei (categoria 3)
- 300 lei (categoria 4)
- 200 lei (categoria 5) - sold out

 

Comentează

Trending