Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

John Frusciante va lansa EP-ul Letur Lefr

John Frusciante, ex chitaristul trupei Red Hot Chili Peppers, a anunţat lansarea unui nou EP - Letur Lefr.
John Frusciante

John Frusciante

John Frusciante, ex chitaristul trupei Red Hot Chili Peppers, a anunţat lansarea unui nou EP ca artist solo. Materialul numit Letur Lefr va cuprinde 5 piese, printre care şi o colaborare cu cântăreaţa Truth Hurts (a.k. a Share Watson) şi va ajunge în magazine pe 9 iulie 2012.

John Frusciante

John Frusciante (Foto: veliremus.deviantart.com)

Letur Lefr este primul disc pe care celebrul chitarist îl lansează după The Empyrean, apărut în 2009.

John Frusciante a devenit cunoscut alături de trupa Red Hot Chili Peppers în care a cântat până în anul 2009 când a hotărât să se dedice proiectelor personale. În paralel cu activitatea din trupă, Frusciante s-a ocupat şi de cariera solo, lansând 10 albume de studio şi 3 EP-uri, apreciate de fani si presă.

În prezent cei de la Red Hot Chili Peppers sunt foarte ocupați cu concertele din cadrul turneului de promovare a albumului I'm With You, lansat anul trecut. Turneul va aduce trupa şi la Bucureşti în cadrul unui concert pe 31 august la Arena Naţională.

John Frusciante - Unreachable (The Empyrean)

Citește mai multe despre John FruscianteRed Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zakk Wylde ar fi încântat să îi țină locul lui Dimebag la o reuniune Pantera

Am tot auzit zvonuri și forfotă în jurul ideii unei reuniuni Pantera, dar pâna acum nu s-a materializat nimic. Totuși,...

Închide