Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp

Il Divo va concerta în premieră în România

Il Divo, grupul ce a cucerit milioane de fani din întreaga lume, va concerta în premieră în România pe 23 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.
Il Divo

Il Divo, grupul ce a cucerit milioane de fani în întreaga lume cu interpretări exemplare, va concerta în premieră în România pe 23 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Il Divo
După vânzări record de 26 de milioane de albume, concerte în toate colţurile lumii şi onoarea de a cânta în cinstea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord, cei patru interpreți Il Divo vor ajunge şi în România în cadrul turneului mondial din acest an.

În spatele proiectului Il Divo stă cunoscutul om de televiziune Simon Cowell (Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent și American Idol), care a văzut în cei patru artiști talentul în stare pură. Trupa formată din tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elvețian Urs Bühler și cântărețul francez de muzică pop Sébastien Izambard, cucerește lumea pas cu pas, oferind cele mai frumoase cântece ale lumii, în interpretări aparte.

Recordul de audiență la un concert live a fost atins în decembrie 2011, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion din Paraguay, când aproape 34.000 de oameni au venit să-i vadă și să-i asculte exclusiv pe cei patru Il Divo.

Biletele la Il Divo

Biletele la acest eveniment se găsesc în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărturești şi online pe www.eventim.ro la următoarele preturi:

  • VIP Exclusive - 750 lei
  • VIP - 484 lei
  • Categoria I - 324 lei
  • Categoria II - 207 lei
  • Categoria III - 164 lei
  • Categoria IV - 122 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine - Spectrum - VIDEOCLIP

Noul videoclip Florence And The Machine, lansat astăzi, o prezintă pe solistă într-o postură inedită, foarte glamorous.

Închide