Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Il Divo va concerta în premieră în România

Il Divo, grupul ce a cucerit milioane de fani din întreaga lume, va concerta în premieră în România pe 23 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Publicat

pe

Il Divo
Il Divo

Il Divo, grupul ce a cucerit milioane de fani în întreaga lume cu interpretări exemplare, va concerta în premieră în România pe 23 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Il Divo
După vânzări record de 26 de milioane de albume, concerte în toate colţurile lumii şi onoarea de a cânta în cinstea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord, cei patru interpreți Il Divo vor ajunge şi în România în cadrul turneului mondial din acest an.

În spatele proiectului Il Divo stă cunoscutul om de televiziune Simon Cowell (Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent și American Idol), care a văzut în cei patru artiști talentul în stare pură. Trupa formată din tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elvețian Urs Bühler și cântărețul francez de muzică pop Sébastien Izambard, cucerește lumea pas cu pas, oferind cele mai frumoase cântece ale lumii, în interpretări aparte.

Recordul de audiență la un concert live a fost atins în decembrie 2011, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion din Paraguay, când aproape 34.000 de oameni au venit să-i vadă și să-i asculte exclusiv pe cei patru Il Divo.

Biletele la Il Divo

Biletele la acest eveniment se găsesc în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărturești şi online pe www.eventim.ro la următoarele preturi:

  • VIP Exclusive - 750 lei
  • VIP - 484 lei
  • Categoria I - 324 lei
  • Categoria II - 207 lei
  • Categoria III - 164 lei
  • Categoria IV - 122 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Il Divo concerteaza la Bucuresti
Concerte duminică, 23 septembrie 2012

Il Divo

Loc
Piața Constituției

Trending