Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Il Divo va concerta în premieră în România

Il Divo, grupul ce a cucerit milioane de fani din întreaga lume, va concerta în premieră în România pe 23 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.
Il Divo

Il Divo, grupul ce a cucerit milioane de fani în întreaga lume cu interpretări exemplare, va concerta în premieră în România pe 23 septembrie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Il Divo
După vânzări record de 26 de milioane de albume, concerte în toate colţurile lumii şi onoarea de a cânta în cinstea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord, cei patru interpreți Il Divo vor ajunge şi în România în cadrul turneului mondial din acest an.

În spatele proiectului Il Divo stă cunoscutul om de televiziune Simon Cowell (Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent și American Idol), care a văzut în cei patru artiști talentul în stare pură. Trupa formată din tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elvețian Urs Bühler și cântărețul francez de muzică pop Sébastien Izambard, cucerește lumea pas cu pas, oferind cele mai frumoase cântece ale lumii, în interpretări aparte.

Recordul de audiență la un concert live a fost atins în decembrie 2011, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion din Paraguay, când aproape 34.000 de oameni au venit să-i vadă și să-i asculte exclusiv pe cei patru Il Divo.

Biletele la Il Divo

Biletele la acest eveniment se găsesc în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărturești şi online pe www.eventim.ro la următoarele preturi:

  • VIP Exclusive - 750 lei
  • VIP - 484 lei
  • Categoria I - 324 lei
  • Categoria II - 207 lei
  • Categoria III - 164 lei
  • Categoria IV - 122 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine - Spectrum - VIDEOCLIP

Noul videoclip Florence And The Machine, lansat astăzi, o prezintă pe solistă într-o postură inedită, foarte glamorous.

Închide