Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Iggy Pop a lansat albumul Après – AUDIO

Ascultă integral pe InfoMusic noul album semnat Iggy Pop, Après, format din cover-uri după legende muzicale precum Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Joe Dassin, Henri Salvador.

Publicat

pe

Iggy Pop - Après
Iggy Pop - Après │ FOTO: www.facebook.com

Iggy Pop a lansat la începutul lunii un nou material solo, compus aproape în totalitate din cover-uri după melodii franțuzești. Intitulat Après, discul este format din 10 piese pe care le puteți asculta mai jos integral.

Iggy Pop - Après

Iggy Pop - Après │ FOTO: www.facebook.com

Albumul dezvăluie o parte foarte romantică și sensibilă a lui Iggy Pop, care a mărturisit că și-a dorit ca publicul să asculte piesele respective prin filtrul vocii sale. Après este disponibil în format digital pe iTunes.

Românii au avut ocazia să-l vadă pe Iggy Pop în concert la Peninsula, anul trecut, unde legenda rock și trupa sa The Stooges au luat cu asalt scena.

Iggy Pop – Et si tu n'existais pas (Joe Dassin)

Iggy Pop – La Javanaise (Serge Gainsbourg)

Iggy Pop – Everybody's Talkin (Harry Nilsson)

Iggy Pop – I'm Going Away Smilling (Yoko Ono)

Iggy Pop – La Vie En Rose (Edith Piaf)

Iggy Pop – Les Passantes (Georges Brassens)

Iggy Pop – Syracuse (Henri Salvador)

Iggy Pop – What Is This Thing Called Love? (Cole Porter)

Iggy Pop – Michelle (The Beatles)

Iggy Pop - Only the Lonely (Frank Sinatra)

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Maneskin şi Iggy Pop au lansat o nouă versiune a piesei "I Wanna Be Your Slave"

Aşa cum anunţase prin diferite teasere, trupa Maneskin a realizat o colaborare cu Iggy Pop. Împreună au reinterpretat piesa "I Wanna Be Your Slave", care a primit un videocip recent de la formaţia italiană care a câştigat Eurovision 2021 şi SanRemo 2021. Ce a ieşit puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Coperta single Maneskin Iggy Pop I Wanna Be Your Slave
Coperta single Maneskin Iggy Pop I Wanna Be Your Slave │ FOTO: Sony Music

Videoclipul "I Wanna Be Your Slave" a avut premiera pe 15 iulie 2021 şi a strâns peste 26 milioane de vizualizări. Este un track catchy şi jucăuş şi o ocazie pentru fani de a îl vedea pe solistul Damiano David fără pletele pe care le etalase la Eurovision 2021. Piesa are câteva momente de virtuozitate surprinzătoare la chitară, iar clipul include săruturi între Damiano şi colegii de trupă. Artiştii apar şi în ţinute BDSM şi împart aceeaşi gumă de mestecat.

Iggy Pop are o piesă similară ca titlu şi oarecum şi ca mesaj şi conţinut, "I Wanna Be Your Dog", deci se explică afinitatea între artişti. De altfel colaborarea cu Maneskin începe cu Iggy cântând versurile formaţiei italiene cu o energie pe care nu am mai auzit-o de mult. Instant m-am dus cu gândul la Post Malone care l-a scos pe Ozzy Osbourne din letargie şi poate vom vedea ceva similar cu formaţia din peninsulă şi veteranul punker.

Linia de bas face acest hit ceea ce este, alături de tobă sacadată, iar împreună ele fac melodia extrem de dansabila. "I Wanna Be Your Slave" este o piesă de pe albumul Maneskin "Teatro D'ira: Vol I", care a debutat în martie. LP-ul a primit discul de platină în Italia şi a ajuns la peste 400 de milioane de stream-uri, propulsat de trofeele primite de trupă, la Eurovision 2021 şi SanRemo 2021.

Maneskin doboară record după record, fiind prima trupă italiană care intră în topurile britanice cu două single-uri simultan, pe locul 6 şi 10. "I Wanna Be Your Slave" a luat deja discul de platină în Italia, Finlanda şi Polonia, iar în Rusia are 6 discuri de platină. Maneskin are o sumedenie de concerte programate în 2021 şi 2022, urmând a pleca într-un turneu de 13 concerte prin Italia pentru început.

Are deja peste 100.000 de bilete vândute şi 6 concerte sold out. În aceste condiţii the sky's the limit pentru grupul italian.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending