Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Hayley Williams vorbește despre următorul album Paramore

Paramore au postat un update referitor la progresul lor în înregistrarea celui de-al patrulea album de studio. Trupa a dezvăluit recent că basistul trupei Beck și Nine Inch Nails -... Continuare »
Paramore

Paramore

Paramore au postat un update referitor la progresul lor în înregistrarea celui de-al patrulea album de studio. Trupa a dezvăluit recent că basistul trupei Beck și Nine Inch Nails - Justin Meldal-Johnsen va fi producătorul noului material, iar vocalista Hayley Williams a menționat că până acum au finalizat o singură piesă ce poartă numele Daydreaming.

Paramore

Paramore (Foto: www.facebook.com)

Răspunzând la întrebările  unui fan pe Buzznet,

„În acest moment, am înregistrat o piesă cu Justin. Acea perioadă în studio a fost cea mai relaxantă, inspiratoare și elibaratoare experiență pe care am avut-o până acum în studio. Suntem fani ai realizărilor lui nu numai ca producător, dar și ca muzician, scriitor și regizor muzical. Înglobează toate aceste trăsături bine și cu multă smerenie.”

Hayley Williams, pentru Buzznet

Hayley Williams

Hayley Williams, Paramore

Williams a vorbit și despre inspirația ei pentru versurile noului album.

„Iau în râs lucrurile mult mai ușor acum decât când aveam 19 ani, când am scris ultimul album. Chiar și piesele cu subiecte mai serioase îmi par mai puțin chinuitoare. Din punct de vedere muzical, sunt cel mai inspirată de personalitatea reflectată de fiecare isntrument. Asta, pentru mine, este ceea ce scoate la iveală noul sound.”

Hayley Williams

Citește mai multe despre Paramore
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3rei Sud Est revine pe scenă

3rei Sud Est va încânta pentru o seară publicul prezent la Gala Romanian Music Awards 2012, eveniment desfăşurat la Craiova...

Închide