Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Hayley Williams vorbește despre următorul album Paramore

Paramore au postat un update referitor la progresul lor în înregistrarea celui de-al patrulea album de studio. Trupa a dezvăluit recent că basistul trupei Beck și Nine Inch Nails -... Continuare »
Paramore

Paramore

Paramore au postat un update referitor la progresul lor în înregistrarea celui de-al patrulea album de studio. Trupa a dezvăluit recent că basistul trupei Beck și Nine Inch Nails - Justin Meldal-Johnsen va fi producătorul noului material, iar vocalista Hayley Williams a menționat că până acum au finalizat o singură piesă ce poartă numele Daydreaming.

Paramore

Paramore (Foto: www.facebook.com)

Răspunzând la întrebările  unui fan pe Buzznet,

„În acest moment, am înregistrat o piesă cu Justin. Acea perioadă în studio a fost cea mai relaxantă, inspiratoare și elibaratoare experiență pe care am avut-o până acum în studio. Suntem fani ai realizărilor lui nu numai ca producător, dar și ca muzician, scriitor și regizor muzical. Înglobează toate aceste trăsături bine și cu multă smerenie.”

Hayley Williams, pentru Buzznet

Hayley Williams

Hayley Williams, Paramore

Williams a vorbit și despre inspirația ei pentru versurile noului album.

„Iau în râs lucrurile mult mai ușor acum decât când aveam 19 ani, când am scris ultimul album. Chiar și piesele cu subiecte mai serioase îmi par mai puțin chinuitoare. Din punct de vedere muzical, sunt cel mai inspirată de personalitatea reflectată de fiecare isntrument. Asta, pentru mine, este ceea ce scoate la iveală noul sound.”

Hayley Williams

Citește mai multe despre Paramore
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3rei Sud Est revine pe scenă

3rei Sud Est va încânta pentru o seară publicul prezent la Gala Romanian Music Awards 2012, eveniment desfăşurat la Craiova...

Închide