Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Hayley Williams vorbește despre următorul album Paramore

Paramore

Paramore

Paramore au postat un update referitor la progresul lor în înregistrarea celui de-al patrulea album de studio. Trupa a dezvăluit recent că basistul trupei Beck și Nine Inch Nails - Justin Meldal-Johnsen va fi producătorul noului material, iar vocalista Hayley Williams a menționat că până acum au finalizat o singură piesă ce poartă numele Daydreaming.

Paramore

Paramore │ FOTO: www.facebook.com

Răspunzând la întrebările  unui fan pe Buzznet,

„În acest moment, am înregistrat o piesă cu Justin. Acea perioadă în studio a fost cea mai relaxantă, inspiratoare și elibaratoare experiență pe care am avut-o până acum în studio. Suntem fani ai realizărilor lui nu numai ca producător, dar și ca muzician, scriitor și regizor muzical. Înglobează toate aceste trăsături bine și cu multă smerenie.”

Hayley Williams, pentru Buzznet

Hayley Williams

Hayley Williams, Paramore

Williams a vorbit și despre inspirația ei pentru versurile noului album.

„Iau în râs lucrurile mult mai ușor acum decât când aveam 19 ani, când am scris ultimul album. Chiar și piesele cu subiecte mai serioase îmi par mai puțin chinuitoare. Din punct de vedere muzical, sunt cel mai inspirată de personalitatea reflectată de fiecare isntrument. Asta, pentru mine, este ceea ce scoate la iveală noul sound.”

Hayley Williams

Citește mai multe despre Paramore
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3rei Sud Est revine pe scenă

3rei Sud Est va încânta pentru o seară publicul prezent la Gala Romanian Music Awards 2012, eveniment desfăşurat la Craiova...

Închide