Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Halestorm scriu istorie de pe locul 1 în Billboard - VIDEOCLIP

Publicat

pe

Halestorm
Halestorm │ FOTO: loudwire.com

Halestorm au ajuns să scrie istorie în muzică devenind prima trupă care a cucerit prima poziție din top-ul Active Rock Airplay și are drept lider o vocalistă.

Single-ul lor, Love Bites (So Do I) ocupă locul întâi în Active Rock Airplay, dar este prezent și în Top 15 al clasamentului Billboard 200 Rock Songs. Nu numai atât, dar albumul de pe care a fost extras, The Strage Case Of..., a ocupat și el locul întâi în Hard Rock albums.

Halestorm

Halestorm - prima trupă rock condusă de o vocalistă care a ocupat locul 1 în clasamentele Billboard │ FOTO: loudwire.com

Lzzy Hale și trupa se află în prezent în turneul Mass Chaos alături de Godsmack și Staind, dar susțin și concerte drept headlineri.

Lzzy Hale„[Albumul nou] Este cu siguranță un pas înainte față de albumul precedent. Cu acest album am vrut să facem o punte de trecere între albumul trecut și ce ne spune lumea că ar trebui să facem legat de sound-ul nostru sau de experiența show-ului live. 

În final, se știe că e un calvar să realizezi un album, este un calvar bun prin care trebuie să treci. Dacă nu ar fi fost un calvar, nu am fi atât de mândri de el.”

Lzzy Hale

Cu siguranță Halestorm au motive să fie mândri de ceea ce au realizat și ne așteptăm la multe vești de la ei în viitor. Single-ul Love Bites (So Do I) beneficiază și de un videoclip. Puteți să îl urmăriți mai jos și să ascultați piesa care a ajuns să cucerească vârful clasamentului Billboard.

Trending