Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Grimus concertează la festivalurile Sziget și Rock For People

Trupa Grimus va cânta în această vară în cadrul a două festivaluri importante din Europa: Sziget (Ungaria) şi Rock For People (Cehia).

Publicat

pe

Grimus
Grimus

Trupa Grimus va cânta în această vară în cadrul a două festivaluri importante din Europa: Sziget (Ungaria) şi Rock For People (Cehia).

Grimus

Sziget, unul dintre cele mai apreciate festivaluri din Europa, a crescut de la an la an, transformându-se într-un eveniment ce promovează o varietate largă de genuri muzicale. De-a lungul vremii pe scenele sale s-au perindat artişti precum David Bowie, Foo Fighters, Snow Patrol, Pulp, Radiohead, Muse, Judas Priest, sau Slayer. În cadrul acestui eveniment, trupa românească va concerta pe 12 august alături de trupe precum The Killers, The Tin Tings, Mando Diao, The Subways şi LMFAO

Rock For People este cel mai mare festival de muzică din Cehia, prima ediţie desfăşurându-se în 1995. Printre artiştii care au cântat pe scenele sale se numără Muse, The Killers, The Hives, Arctic Monkey, Placebo şi The Editors. Grimus va cânta pe 4 iulie, pe aceeaşi scenă cu Example şi Two Door Cinema Club şi în aceeaşi zi cu Franz Ferdinand şi The Prodigy.

Grimus este una dintre cele mai bune trupe de rock-alternativ din România. Clujenii au atras atenţia încă de la debut iar lansarea primului album, Panikon, în 2008, i-a transformat în "revelaţia scenei indie" a pieței autohtone.

Egretta este cel de-al doilea material de studio a fost înregistrat și masterizat peste ocean, în New York şi finalizat la Cluj alături de producătorul Adam Whittaker. Pentru a-şi promova discul, cei şase "grimuși" au plecat într-un turneu de promovare ce a cuprins concerte atât în România cât şi în ţările vecine.

Promise este cel mai nou single lansat de rockerii români.

Un comentariu

Trending