Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Gary Holt (Exodus) vine în România alături de Slayer

Gary Holt, chitaristul Exodus, va concerta anul acesta alături de Slayer în cadrul turneului european, ce cuprinde şi reprezentaţia de la Bucureşti.
Gary Holt (chitaristul trupei Exodus)

Gary Holt (chitaristul trupei Exodus)

Gary Holt, chitaristul Exodus, va concerta anul acesta alături de Slayer în cadrul turneului european, ce cuprinde şi reprezentaţia de la Bucureşti. Holt, ce-i ţine temporar locul lui Jeff Hanneman, aflat în recuperare după operaţia la braţul drept, va marca cu acest prilej prima întâlnire cu publicul român pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Gary Holt (chitaristul trupei Exodus)

Gary Holt (chitaristul trupei Exodus)

Gary Holt a înființat acum 30 de ani Exodus, trupă ce cu timpul a devenit unul dintre cele mai importante nume de thrash metal la nivel mondial. Exodus va concerta în această vară pe 15 iunie, în cadrul Festivalului OST Fest.

Concertul Slayer reprezintă cel de-al doilea eveniment de warm-up pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012, care începând cu ediţia din acest an va pune la dispoziția rockerilor o scenă dedicată exclusiv acestui gen muzical.

Biletele la Slayer sunt disponibile astăzi şi pe www.myticket.ro, urmând ca toată săptămâna să poată fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, la cele două categorii de preţ: 80 lei pentru acces general şi 120 lei pentru Golden Circle. În ziua concertului, acestea vor fi disponibile şi la intrarea în Arenele Romane, la aceleaşi preţuri. Evenimentul este organizat de Emagic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Slayer
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana del Rey, piesă pentru Alx Rose - VIDEOCLIP

Lana del Rey a postat online clipul piesei Gramma, un colaj de imagini cu Alx Rose în tinereţe.

Închide