Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gary Holt (Exodus) vine în România alături de Slayer

Gary Holt, chitaristul Exodus, va concerta anul acesta alături de Slayer în cadrul turneului european, ce cuprinde şi reprezentaţia de la Bucureşti.

Publicat

pe

Gary Holt (chitaristul trupei Exodus)
Gary Holt (chitaristul trupei Exodus)

Gary Holt, chitaristul Exodus, va concerta anul acesta alături de Slayer în cadrul turneului european, ce cuprinde şi reprezentaţia de la Bucureşti. Holt, ce-i ţine temporar locul lui Jeff Hanneman, aflat în recuperare după operaţia la braţul drept, va marca cu acest prilej prima întâlnire cu publicul român pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Gary Holt (chitaristul trupei Exodus)

Gary Holt (chitaristul trupei Exodus)

Gary Holt a înființat acum 30 de ani Exodus, trupă ce cu timpul a devenit unul dintre cele mai importante nume de thrash metal la nivel mondial. Exodus va concerta în această vară pe 15 iunie, în cadrul Festivalului OST Fest.

Concertul Slayer reprezintă cel de-al doilea eveniment de warm-up pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012, care începând cu ediţia din acest an va pune la dispoziția rockerilor o scenă dedicată exclusiv acestui gen muzical.

Biletele la Slayer sunt disponibile astăzi şi pe www.myticket.ro, urmând ca toată săptămâna să poată fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, la cele două categorii de preţ: 80 lei pentru acces general şi 120 lei pentru Golden Circle. În ziua concertului, acestea vor fi disponibile şi la intrarea în Arenele Romane, la aceleaşi preţuri. Evenimentul este organizat de Emagic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Slayer - Credit Foto Mark Seliger
Concerte luni, 4 iunie 2012

Slayer

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Un comentariu

Trending