Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Foreign Beggars lansează un nou album

Foreign Beggars a anunțat că va lansa anul acesta un nou album, intitulat The Uprising.

Publicat

pe

Foreign Beggars
Foreign Beggars

Foreign Beggars a anunțat că va lansa anul acesta un nou album, intitulat The Uprising. Materialul va fi precedat de mai multe single-uri ce vor apărea în timpul verii. În plus, fanii din Marea Britanie vor avea ocazia să asculte o parte din noile piese, pe 26 august, când Foreign Beggars va concerta în Londra la celebrul festival South West Four.

Foreign Beggars va concerta la atelierul de productie

Foreign Beggars va concerta în Club Fabrica pe 31 mai 2012

Până atunci, formația de hip-hop va încânta publicul bucureştean în Club Fabrica, pe 31 mai. Spectacolul deschide seria de pre-party-uri menită să pregătească lumea pentru Festivalul B’Estfest 2012. – DETALII BILETE

Foreign Beggars este o trupă britanică de hip-hop şi dubstep ce-i are în componenţă pe MC-ii Orifice Vulgatron și Metropolis, producătorul Dag Nabbit şi pe Dj-ul Nonames. Formaţia activează pe piaţă din anul 1996 şi a devenit celebră datorită show-urilor explozive pe care le susţine de fiecare dată când urcă pe scenă. Foreign Beggars, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale dubstep-ului, reușește să îmbine într-un mod original hip-hop-ul cu beat-urile de dubstep şi grime.

Comentează

Trending