Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Foreign Beggars lansează un nou album

Foreign Beggars a anunțat că va lansa anul acesta un nou album, intitulat The Uprising.
Foreign Beggars

Foreign Beggars a anunțat că va lansa anul acesta un nou album, intitulat The Uprising. Materialul va fi precedat de mai multe single-uri ce vor apărea în timpul verii. În plus, fanii din Marea Britanie vor avea ocazia să asculte o parte din noile piese, pe 26 august, când Foreign Beggars va concerta în Londra la celebrul festival South West Four.

Foreign Beggars va concerta la atelierul de productie

Foreign Beggars va concerta în Club Fabrica pe 31 mai 2012

Până atunci, formația de hip-hop va încânta publicul bucureştean în Club Fabrica, pe 31 mai. Spectacolul deschide seria de pre-party-uri menită să pregătească lumea pentru Festivalul B’Estfest 2012. – DETALII BILETE

Foreign Beggars este o trupă britanică de hip-hop şi dubstep ce-i are în componenţă pe MC-ii Orifice Vulgatron și Metropolis, producătorul Dag Nabbit şi pe Dj-ul Nonames. Formaţia activează pe piaţă din anul 1996 şi a devenit celebră datorită show-urilor explozive pe care le susţine de fiecare dată când urcă pe scenă. Foreign Beggars, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale dubstep-ului, reușește să îmbine într-un mod original hip-hop-ul cu beat-urile de dubstep şi grime.

Citește mai multe despre Foreign Beggars
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chitaristul Matt Roberts părăsește 3 Doors Down

3 Doors Down au ajuns să fie mai mult o damilie păstrându-și în mare parte componența intactă de la înființare....

Închide