Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Florence & The Machine - Breath Of Life - VIDEOCLIP

Florence & The Machine a lansat videoclipul melodiei Breath Of Life, incluse pe coloana sonoră a celei mai noi ecranizări a poveștii Albă ca zăpada.
Florence And The Machine - Breath Of Life

Prin intermediul paginii oficiale de Facebook, trupa Florence & The Machine a pus la dispoziția fanilor un nou videoclip. Materialul este realizat pentru melodia Breath Of Life, inclusă pe coloana sonoră a celei mai noi ecranizări a poveștii Albă ca zăpada.

Florence And The Machine - Breath Of Life

Noua peliculă se numește Snow White and the Huntsman și îi prezintă în rolurile principale pe Chris Hemsworth, Charlize Theron și Kristen Stewart.

Pe 1 iunie, Snow White and the Huntsman va ajunge şi în cinematografele românești, însă până atunci trailerul filumului poate fi văzut AICI.

Florence & The Machine - Breath Of Life

 

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicolas Jaar, Soul Clap și Benoit & Sergio mixează la Arenele Romane

Pe 21 iulie, începând cu ora 22.00, Nicolas Jaar (live în concert), Soul Clap, Benoit & Sergio (live), Voices of...

Închide