Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Finaliștii din cea de-a doua semifinală Eurovision 2012. Alți 10 concurenți pentru Mandinga

Cea de-a doua semifinală Eurovision 2012 și-a desemnat lista de 10 melodii care vor concura cu România în finala de sâmbătă. Melodia favorită - Euphoria cântată de Loreen din Suedia a fost cea de-a cincea anunțată de prezentatorii de la Baku.

Publicat

pe

Cea de-a doua semifinala Eurovision 2012
Cea de-a doua semifinala Eurovision 2012 │ FOTO: Thomas Hanses (EBU)

Cea de-a doua semifinală Eurovision 2012 și-a desemnat lista de 10 melodii care vor concura cu România în finala de sâmbătă. Melodia favorită - Euphoria cântată de Loreen din Suedia a fost cea de-a cincea anunțată de prezentatorii de la Baku. Să sperăm că sâmbătă, 26 mai 2012, sorții și voturile vor fi de partea trupei Mandinga.

Cea de-a doua semifinala Eurovision 2012

Cele 10 țări ce merg în finala Eurovision 2012

  1. Lituania
  2. Bosnia Herțegovina
  3. Serbia
  4. Ucraina
  5. Suedia
  6. F.Y.R. Macedonia
  7. Norvegia
  8. Estonia
  9. Malta
  10. Turcia

Părerile generale au spus că această semifinală a fost mult mai echilibrată decât precedenta.De această dată s-au auzit voci foarte bune și câteva melodii cu mai multe influențe rock. Malta s-a evidențiat printr-o piesă ritmată, coregrafia imprimându-ne în minte jocul din picioare oferit de solist. Olanda nu a avut șanse cu un cântecul flower power You And Me al lui Joan Franka.

Estonia a intrat în finală cu piesă cu elemente familiare publicului din România. Asemănarea cu cântecul Spune-mi interpretat de Monica Anghel nu a trecut neobservată și necomentată. Puteți compara piesa Estoniei și câștigătoarea trofeului Cerbul de Aur '96 - melodie compusă de regretatul Cornel Fugaru și Mirela Fugaru.

Ott Lepland - Kuula (Estonia)

Monica Anghel - Spune-mi

 

2 comentarii

Trending