Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Figurine Lego nonconformiste: fanul Black Metal

Nu ne maturizăm niciodată cu adevărat, doar învățăm cum să ne comportăm în public. Tocmai de aceea, dacă aveți acasă o colecție LEGO de care vă e greu să vă... Continuare »
Jucarie Metalhead

Jucarie Metalhead

Nu ne maturizăm niciodată cu adevărat, doar învățăm cum să ne comportăm în public.

Tocmai de aceea, dacă aveți acasă o colecție LEGO de care vă e greu să vă despărțiți trebuie să aruncați un ochi la câteva mini-figurine care pot readuce setul la viață: fanul black metal, botanistul, entuziastul de cerneală.

Citizen Brick este o companie producătoare de jucărele compatibile cu LEGO cel puțin nonconformiste. Noua colecție ce îl conține pe Norwegian Black Metal Enthusiast prezintă jucărele la prețul de 15 dolari, disponibile prin comandă online. De data asta, și România este pe listă, așa că dacă aveți vreun sărbătorist metalist, probabil e ocazia perfectă să faceți o comandă.

Metalistului nu îi lipsește nimic. Are pantaloni de piele, curea cu ținte și vopsea neagră pe față. Până și descrierea lui îl pune în lumină destul de bine.

Citizem Brick se mândrește cu producerea de mini-figurine pentru colecții de orice fel. Chiar dacă din întâmplate îl iubește pe Satana. Acest tip ar putea sau nu să aibă un altar pentru ritualuri și sacrificii în debaraua apartamentului său, dar reprezintă estetica black metal-ului norvegian cu o exactitate sinistră a detaliilor. Perfect pentru un peisaj horor distopic sau drept cadou pentru un văr metalist.

Dacă vizitați pagina celor de la Citizen Brick, uitați-vă puțin și la Botany Enthusiast ;)

Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robin Gibb, solistul trupei Bee Gees, a murit la 62 de ani

Robin Gibb, solistul formaţiei The Bee Gees, a murit pe 20 mai, răpus de cancer.

Închide