Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Figurine Lego nonconformiste: fanul Black Metal

Publicat

pe

Jucarie Metalhead
Jucarie Metalhead

Jucarie Metalhead

Nu ne maturizăm niciodată cu adevărat, doar învățăm cum să ne comportăm în public.

Tocmai de aceea, dacă aveți acasă o colecție LEGO de care vă e greu să vă despărțiți trebuie să aruncați un ochi la câteva mini-figurine care pot readuce setul la viață: fanul black metal, botanistul, entuziastul de cerneală.

Citizen Brick este o companie producătoare de jucărele compatibile cu LEGO cel puțin nonconformiste. Noua colecție ce îl conține pe Norwegian Black Metal Enthusiast prezintă jucărele la prețul de 15 dolari, disponibile prin comandă online. De data asta, și România este pe listă, așa că dacă aveți vreun sărbătorist metalist, probabil e ocazia perfectă să faceți o comandă.

Metalistului nu îi lipsește nimic. Are pantaloni de piele, curea cu ținte și vopsea neagră pe față. Până și descrierea lui îl pune în lumină destul de bine.

Citizem Brick se mândrește cu producerea de mini-figurine pentru colecții de orice fel. Chiar dacă din întâmplate îl iubește pe Satana. Acest tip ar putea sau nu să aibă un altar pentru ritualuri și sacrificii în debaraua apartamentului său, dar reprezintă estetica black metal-ului norvegian cu o exactitate sinistră a detaliilor. Perfect pentru un peisaj horor distopic sau drept cadou pentru un văr metalist.

Dacă vizitați pagina celor de la Citizen Brick, uitați-vă puțin și la Botany Enthusiast ;)

Comentează

Trending