Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Fanii Guns N Roses nu l-au mai așteptat pe Axl Rose să urce pe scenă

Fanii britanici au părăsit concertul Guns N Roses din Manchester înainte ca trupă să urce pe scenă, iritaţi de întârzierea rockerilor americani.
Guns N' Roses

Guns N' Roses

Nu este o noutate faptul că Guns N Roses întârzie la fiecare reprezentaţie live, chiar fanii români au simţit-o pe pielea lor în 2010 când rockerii americani au concertat cu întârziere de 2 ore pe scena de la Romexpo.

Guns N' Roses

Guns N' Roses (Foto: www.facebook.com)

Deşi obiceiul de a întârzia a fost până nu de mult tolerat de public, în ultima vreme din ce în ce mai mulţi sunt cei care taxează lipsa de respect a trupei faţă de plătitorii de bilete. După huiduielile şi sticlele aruncate către Axl Rose pe scenă în timpul concertelor de pe continentul sud-american, a venit vremea ca Europa să se răfuiască.

Pe 29 mai la Manchester, Marea Britanie, Guns N Roses a reuşit să vândă 10.000 de bilete, însă până la urcarea pe scenă în sală au rămas în jur de 6000 de fani. Restul, sătui să aştepte, au preferat să renunţe şi să plece. Nenumărate mesaje de genul: "Sunt furios! Guns N’ Roses? No Goons and Losers. Am plecat cu ultimul tren înainte ca ei să binevoiască să urce pe scenă. Dezgustător." au umplut reţelele de socializare în acea seară.

Guns N Roses este cap de afiş în această vară la Tuborg GreenFest powered by Rock The City, urmând să urce pe scenă pe 1 iulie alături de trupe precum Ugly Kid Joe, Within Temptation, The Cult şi Evanescence. Și, pentru că trupa este programată să încheie această ediție a festivalului, ar fi bine ca organizatorii să se pregătească cu multe locuri de campare pentru publicul român.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' Roses
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi și mulți alții vin la Rock the City 2012

Pe 29 iunie, în prima zi de Tuborg Green Fest powered by Rock The City, vor concerta trupele Celelalte Cuvinte,...

Închide