Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Două piese Foo Fighters așa cum nu le-ați mai ascultat niciodată

Publicat

pe

Foo Fighters
Foo Fighters │ FOTO: www.facebook.com

Au apărut pe YouTube două piese de la Foo Fighters pe care se pare că aceștia nu vroiau să le ascultăm vreodată. Este vorba despre Have it All și Come Back de pe Million Dollar Demo, discul care nu a fost lansat niciodată ci doar reînregistrat și prezentat publicului drept One by One în 2002.

După cum am aflat din documentarul Foo Fighters - Back and Forth, la sfârșitul lui 2001 trupa a intrat în studio pentru a lucra la albumul ce ar fi trebuit să fie succesorul lui There is Nothing Left to Lose. Acesta poartă numele de Million Dollar Demo și i-a costat pe băieți un milion de dolari și câteva luni de muncă. Se pare că au reușit să termine un material pe care ulterior nu au vrut să îl asculte nimeni. În schimb, l-au reînregistrat și l-au lansat în 2002 sub numele One by One.

Foo Fighters

Foo Fighters │ FOTO: www.facebook.com

One by One cuprinde multe hit-uri care au cucerit publicul, piese precum All My Life și Times Like These care se numără printre cele mai bune melodii pe care l-au lansat vreodată Foo Fighters și au petrecut multă vreme în clasamentele rock. Cu toate acestea, nu se știe ce s-a întâmplat cu materialele pe care nu le-au mai lansat.

Zilele trecute au fost publicate pe YouTube, variante complete ale pieselor Have It All și Come Back. În timp ce Have it All este foarte aproape de varianta lansată și pe One by One, Come Back prezintă diferențe substanțiale față de varianta „oficială”.

PUBLICITATE
Un comentariu

Trending