Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Două piese Foo Fighters așa cum nu le-ați mai ascultat niciodată

Au apărut pe YouTube două piese de la Foo Fighters pe care se pare că aceștia nu vroiau să le ascultăm vreodată. Este vorba despre Have it All și Come Back de pe... Continuare »
Foo Fighters

Foo Fighters

Au apărut pe YouTube două piese de la Foo Fighters pe care se pare că aceștia nu vroiau să le ascultăm vreodată. Este vorba despre Have it All și Come Back de pe Million Dollar Demo, discul care nu a fost lansat niciodată ci doar reînregistrat și prezentat publicului drept One by One în 2002.

După cum am aflat din documentarul Foo Fighters - Back and Forth, la sfârșitul lui 2001 trupa a intrat în studio pentru a lucra la albumul ce ar fi trebuit să fie succesorul lui There is Nothing Left to Lose. Acesta poartă numele de Million Dollar Demo și i-a costat pe băieți un milion de dolari și câteva luni de muncă. Se pare că au reușit să termine un material pe care ulterior nu au vrut să îl asculte nimeni. În schimb, l-au reînregistrat și l-au lansat în 2002 sub numele One by One.

Foo Fighters

Foo Fighters (Foto: www.facebook.com)

One by One cuprinde multe hit-uri care au cucerit publicul, piese precum All My Life și Times Like These care se numără printre cele mai bune melodii pe care l-au lansat vreodată Foo Fighters și au petrecut multă vreme în clasamentele rock. Cu toate acestea, nu se știe ce s-a întâmplat cu materialele pe care nu le-au mai lansat.

Zilele trecute au fost publicate pe YouTube, variante complete ale pieselor Have It All și Come Back. În timp ce Have it All este foarte aproape de varianta lansată și pe One by One, Come Back prezintă diferențe substanțiale față de varianta „oficială”.

Citește mai multe despre Foo Fighters
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii invitațiilor duble la concertul trupei The Animals

The Animals va concerta pe 10 mai în clubul Jukebox Venue, începând cu ora 20.00. Trupa va aduce astfel din...

Închide