Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Doar 500 de bilete mai sunt disponibile la concertul Pink Martini de la Sala Palatului

Publicat

pe

pink-martini
pink-martini

Pink Martini va concerta pe 26 mai la Sala Palatului din Bucureşti. Fani trupei care încă nu şi-au achiziţionat un bilet la spectacol trebuie să se grăbească deoarece mai sunt disponibile doar 500 de tichete. Evenimentul din Capitală este organizat de Events şi face parte din turneul de promovare a albumului A Retrospective.

UPDATE: Fotografii și impresii de la concertul Pink Martini


pink-martini

Thomas Lauderdale (pian), solista Storm Large, basistul Philip Baker, Gavin Bondy (trompetă), Jeffrey Budin (trombon), Nicholas Crosa (vioară), Brian Davis (percuţie), Daniel Faehnle (chitară), Anthony Jones (tobe), Timothy Nishimoto (percuţie & backup vocal) și Derek Rieth (percuţie) promit la București un repertoriu ce cuprinde atât creaţii originale, cât şi reinterpretări ale comorilor world-music.

O adevărată orchestră de gală, Pink Martini îşi poartă de fiecare dată ascultătorii într-o lume atemporală, fără graniţe geografice. Veritabili arheologi muzicali, piesele lor sunt îmbinări subtile, şarmante de nenumărate stiluri muzicale, trecându-şi auditoriul cu naturaleţe de la nostalgie la exuberanţă.

Biletele rămase costă 110 lei și 140 lei și sunt disponibile pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în doua rate lunare folosind CardAvantaj de la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Publicul român a avut ocazia până acum să-i vadă live pe cei de la Pink Martini în 2007 la Sala Palatului din Bucureşti, în 2009 la Teatrul Naţional de Operetă din Bucureşti şi în iunie 2010 la Ciuc Summer Fest.

După concertul de pe 26 mai de la București, Pink Martini va concerta pe 29 mai la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca.

Comentează

Trending