Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dirtyphonics, Republic, Electric Fence și Viţa de Vie la Peninsula 2012

Dirtyphonics, Republic, Electric Fence, Viţa de Vie, Kistehén şi LB 27 vor concerta în această vară în cadrul Festivalului Peninsula, desfăşurat în perioada 23-26 august la Târgu Mureş.

Publicat

pe

Dirtyphonics
Dirtyphonics

Dirtyphonics, Republic, Electric Fence, Viţa de Vie, Kistehén şi LB 27 vor concerta în această vară în cadrul Festivalului Peninsula, desfăşurat în perioada 23-26 august la Târgu Mureş.

Programul și prețul biletelor/abonamentelor la Peninsula 2012

Dirtyphonics

Dirtyphonics

Dirtyphonics este o trupă originară din Franţa înfiinţată în 2006 la iniţiativa lui Charly, Thomas, Pho şi a lui Pitchin. Concertele lor sunt de fiecare dată o explozie de muzică electronică antrenantă combinată cu atmosfera specifică concertelor rock. Ca producători, cei patru sunt adevărate talente, muzica lor fiind folosită de cei mai importanți DJ de dnd şi dubstep, iar staruri precum Skrillex, Crystal Method sau Nero colaborează cu ei la remixuri. Peninsularii vor avea parte pe 26 august nu doar de primul album Dirtyphonics ci şi de o petrecere grandioasă ce va închide ediţia din acest an a evenimentului la Terasa.

Viţa de Vie a sărbătorit în luna martie 15 ani de carieră în muzică printr-un concert la Opera Naţională. Prin urmare, fiecare concert va însemna o sărbătoare a muzicii strânse în decursul celor 15 ani şi un semn de mulţumire celor care au fost alături de ei în tot acest timp. Pe scena de la Peninsula, Viţa de Vie va cânta pe 24 august.

Electric Fence s-a înfiinţat în 2009, promovând rock alternativ, world, fusion, electro și drum'n'base. Componența actuală îi reunește pe Elena Vasile (voce), David Ciente (clape, samples), Alexandru Dan Andrei (tobe), Tudor Rotarus (bass), Alexandru Mîșu (chitară) și Lucian Indre (inginer de sunet).

Trupele din Ungaria prezente la Peninsula 2012 sunt legendarii Republic – care vor concerta pe scena mare în prima zi de festival – inconfundabilii Kistehen – programaţi pe 24 august – şi cea mai cunoscută trupă de reggae din Ungaria, LB 27, care va cântă tot pe 24 august.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Peninsula 2012
Festivaluri joi, 23 august 2012

Peninsula 2012

Loc
Complexul Weekend

Trending