Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Deznodământul Avanpost Rock: Manfellow a câștigat Trofeul Club A

Publicat

pe

Manfellow - castigatorii Trofeului Club A
Manfellow - castigatorii Trofeului Club A

După o serie lungă de concerte, sute sau poate chiar mii de voturi din partea fanilor și emoții mari din partea concurenților, concursul de trupe organizat de Club A a ajuns la final. Cei care au cucerit locul întâi al podiumului și Trofeul Club A sunt Manfellow. Mai exact, au câștigat un loc în line-up-ul EXIT Festival în Serbia și 90 de ore gratuite în studio.

Membrii Manfellow au o experiență solidă în muzică, lucru ce se reflectă simțitor atât în prestația lor live impecabilă, cât și în compoziții. Stilul abordat înglobează influențe de post și progessive rock, electro și pe alocuri metal. Cu toate că mix-ul nu este unul revoluționar, muzica lor te pătrunde și transmite un mesaj. În fond, nu despre asta e vorba?

Manfellow - castigatorii Trofeului Club A

Pe Manfellow i-am văzut la prima seară de Avanpost Rock și chiar și atunci am spus că au toate datele necesare pentru a câștiga premiul cel mare. Trupa a deschis și concertul T-Rex și a avut numeroase apariții pe scenă, ideale pentru a-i pregăti să exceleze la EXIT Festival.  Cei care nu ajung la Novi Sad, îi pot vedea pe Manfellow și la Radio Music TV la Arenele Romane alături de multe alte trupe românești.

Manfellow - Colors of My Life

Cea mai votată piesă a concursului aparține trupei Central Warehouse şi se numeşte Warehoue Full of Rock'n Roll. Cu toate că trupa nu a fost tocmai pe placul juriului și nu a ajuns în finală, se pare că fanii i-au votat atât în club cât şi pe Facebook. Din moment ce înregistrarea din Club A lasă de dorit în materie de calitate audio şi puţinele posturi de radio de profil nu o difuzează, vă recomandăm să ascultați Warehouse Full of Rock'n' Roll pe SoundCloud.

Central Warehouse - Warehoue Full of Rock'n Roll

Prima ediție a Trofeului Club A - Avanpost Rock a fost cu siguranță o experiență extraordinară pentru tinerele trupe și nu avem cum să nu apereciem eforturile pe care le-au depus organizatorii pentru a susține tinerele talente muzicale. Sperăm să auzim numai veşti bune despre câştigătorii trofeului şi suntem foarte curioşi să vedem când va începe ediţia următoare a Trofeului Club A.

Comentează

Trending