Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Descoperă concurenții trupei Mandinga în prima semifinală Eurovision 2012 - VIDEOCLIPURI

Prima semifinala Eurovision va avea loc pe 22 mai 2012. Vezi cu cine se lupta Mandinga pentru un loc in finala Eurovision 2012 ce va urma pe 26 mai.

InfoMusic trece în revistă cele 18 melodii înscrise în prima semifinală Eurovision 2012. Trupa Mandinga, reprezentanta României se află la Baku, capitala  Azerbaidjanului, unde pregăteşte intens show-ul cu care speră să aducă acasă trofeul mult-râvnit. Pe 22 mai, delegaţia României şi milioanele de români din ţară şi din străinătate vor trece prin emoţiile primei semifinale în care Mandinga se va lupa cu alţi 17 concurenți.

Românii vor intra în concurs cu numărul de ordine şase şi vor încinge atmosfera cu un spectacol ce are ca motto”Forță și energie”. Vezi în paginile următoare artiştii care vor concura cu Mandinga pentru un loc în marea finală de pe 26 mai.

Muntenegru în prima semifinală Eurovision 2012

Rambo Amadeus (Muntenegru)

Rambo Amadeus (Muntenegru)

Rambo Amadeus, reprezentantul Muntenegrului, este dovada clară că poţi face carieră chiar dacă piesele tale nu sunt prietenoase cu radioul. Promovând o combinaţie extrem de ciudată de muzică jazz-funk şi folk și o prestaţie live imprevizibilă şi ironică, artistul vine la Eurovision cu o melodie ruptă parcă dintr-un film cu vampiri ce trece brusc într-o parodie după filmul lui Borat.

Rambo Amadeus - Euro Neuro

Citește mai multe despre Mandinga
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Lombardo despre noul EP Slayer

Toboșarul Dave Lombardo a dat detalii despre viitorul EP Slayer ce urmează să apară pe piață în cea de-a doua...

Închide