Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Reacțiile la cald ale trupei Mandinga după prima semifinală Eurovision

Zaleilah, melodia României a trecut de semifinala Eurovision 2012. Elena: A fost foarte dificil să cânt fără să aud nimic. Alex: Am învățat să ne controlăm emoțiile.
Mandinga live in semifinala Eurovision 2012

Mandinga live in semifinala Eurovision 2012 (foto: Thomas Hanses (EBU))

Zaleilah, melodia României a trecut de semifinala Eurovision 2012 și va intra a 14-a în finala de sâmbătă, 26 mai. Membrii Mandinga au prezentat un show plin de energie, convingând votanții din cele 21 de țări europene să le acorde votul. Publicul a trecut peste problema de natură tehnică apărută la începutul melodiei, solista Elena reușind să ducă interpretarea la bun sfârșit.

Mandinga live in semifinala Eurovision 2012

Mandinga live in semifinala Eurovision 2012 (Foto: Thomas Hanses (EBU) www.eurovision.tv)

Elena: A fost foarte dificil să cânt fără să aud nimic.

"La câteva secunde după ce am urcat pe scenă, casca nu a mai funcționat. În ea auzeam negativul piesei și pe colegii mei, așa că era esențială pentru a putea cânta live. A fost foarte dificil să cânt fără să aud nimic. Mă bucur că am reușit să nu vă dezamăgesc și să cânt împreuna cu ceilalți colegi Zaleilah pâna la capăt, iar interpretarea noastra să primească atâtea voturi din partea telespectatorilor. suntem mândri să reprezentăm Romania în finala Eurovision", a transmis solista Mandinga de la Baku.

Alex:  Am învățat să ne controlăm emoțiile

"Am decis să ștergem cu buretele incidentul cu casca din timpul semifinalei și să ne concentrăm asupra spectacolului pe care îl vom face pe 26 mai, în finala Eurovision. Emoțiile sunt greu de evitat la un asemenea nivel, dar cum Mandinga există de 10 ani, noi ca echipă am învățat să ne controlăm emoțiile și să ne concentrăm toate energiile într-un mod pozitiv", a adăugat Alex pentru InfoMusic.ro.

Alături de România, celelalte 9 finaliste din prima semifinală sunt Moldova, Islanda, Ungaria, Danemarca, Albania, Cipru, Grecia, Rusia și Irlanda. Chupi (Mandinga) nu ne-a nominalizat vreo preferință anume:

"Nu avem favoriti, pentru că au fost multe trupe cu piese bune și e greu să stabilești o ierarhie."

Romania pe scena Eurovision 2012 - semifinala 1

Romania pe scena Eurovision 2012 - semifinala 1 (Foto: EBU www.eurovision.tv)

Până la finala Eurovision 2012 mai urmează cea de-a doua semifinală, care va aduce pe scenă Suedia, și ea favorită la câștigarea concursului. Suedia va cânta joi seara din poziția a 11-a. Am întrebat trupa Mandinga dacă se teme de vreun concurent din această semifinală.

El Nino: Nu ne temem de ceea ce va veni din a doua semifinală în finală, pentru că este normal să rămână cei mai buni în concurs. Muncim foarte mult pentru a putea fi cei mai buni pe scenă și a-i face mândri pe români că ne-au ales să-i reprezentam la cel mai important concurs muzical din lume.

Revedeți prestația Mandinga în Semifinala 1 Eurovision 2012

Citește comentariul LIVE TEXT de la prima semifinală Eurovision 2012.

Citește mai multe despre Mandinga
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
România și Moldova s-au calificat în finala Eurovision 2012 - VEZI VIDEO

Mandinga duce melodia Zaleilah în finala Eurovision de sâmbătă, 26 mai 2012. România a fost prima finalistă anunțată la Baku,...

Închide