Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Deathstars și Poets of The Fall concertează la ARTmania 2012

Formaţiile Deathstars și Poets of The Fall vor concerta în premieră în România în cadrul Festivalului ARTmania, desfăşurat în perioada 6 – 12 august la Sibiu.

Publicat

pe

Deathstars
Deathstars

Formaţiile Deathstars și Poets of The Fall vor concerta în premieră în România în cadrul Festivalului ARTmania, desfăşurat în perioada 6 – 12 august la Sibiu. Cele două trupe se alătură celor de la Epica, Die Toten Hosen, Delain și Trail of Tears, confirmaţi anterior.

Deathstars

Deathstars

Deathstars, nume greu în topurile mondiale de industrial și gothic metal, va aduce pentru fanii români pe 10 august, melodii precum Blitzkrieg, Death Dies Hard sau Cyanide, cu care au cucerit televiziunile și internetul.

Poets of The Fall se poate lăuda cu un portofoliu impresionant de premii în Finlanda. Cele 4 albume lansate în ultimii 7 ani au avut un succes remarcabil, ultimele două vânzându-se în peste 10.000 unități în primele zile de după lansare. Finlandezii sunt o prezenţă puternică pe scena europeană, fiind activi în toate ariile culturale, de la muzică la film și chiar în jocurile video: Alan Wake, Max Payne 2 sau Death Rally.

Formaţia va urca pe scena pe 11 august şi va agita mulţimea cu piese cunoscute precum Carnival of Rust sau Late Goodbye.

Anul acesta festivalul şi-a propus să ofere iubitorilor de artă un program cultural variat ce va include concerte, expoziţii, workshop-uri şi alte evenimente speciale. Concertele vor avea loc pe 10 şi 11 august în Piaţa Mare. Până acum în cadrul evenimentului şi-au anunţat prezența pe lângă Epica și  Die Toten Hosen (10 august), Delain (11 august) și Trail of Tears (10 august).

Biletele şi abonamentele pentru ARTmania Festival pot fi achiziţionate din reţelele magazinelor Diverta şi Eventim şi online, prin shop. Artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro la următoarele preţuri:

1-29 februarie:
- Abonamentele – 80
- Biletele – 70 lei

1 martie -30 aprilie:
- Abonamentele – 110 lei
- Biletele – 80 lei

1 mai – 30 iunie:
- Abonamentele – 130
- Biletele – 90 lei

1 iulie – 12 august:
- Abonamentele – 150
- Biletele – 100 lei

 

Trending