Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cvartetul Passione va îndulci meniul rock al Sarmalelor Reci

Publicat

pe

Cvartetul Passione
Cvartetul Passione │ FOTO: www.cvartetpassione.ro

Sarmalele Reci vor cânta melodiile noului album Haos.ro în Hard Rock Cafe pe 18 mai, începând de la ora 20.00. Trupa nu se va limita la un simplu concert, ci le-a pregătit fanilor mai multe surprize, care încep să fie deconspirate pe măsură ce ne apropiem de ora primului acord. Astfel, programul rock al serii va fi sensibilizat de Cvartetul Passione. Exclusiv feminin, cvartetul cântă de regulă piese clasice, dar poate fi auzit interpretând și muzică de film și ambientală,  folclor, jazz și cafe-concert.

Cvartetul Passione

Cvartetul Passione │ FOTO: www.cvartetpassione.ro

Solistul András Zoltán ne-a dezvăluit surpriza adăugând:

Sperăm ca eternul feminin, luând în stăpânire corzile viorilor, ale violei și ale violoncelului, să îndulcească duritatea Hard Rock-ului, aducând sensibilitate și farmec concertului nostru.

Cele patru instrumentiste din Cvartetul Passione - Diana, Lavinia, Mădălina și Violeta au absolvit Universitatea de Muzică București. Grupul lor datează din 2006 și a cântat în proiecte ce i-au inclus pe Bogdan Bradu, Phoenix, Alan Bedin (solistul trupei Sinergia din Italia), proiectul Opus Avantra, Donella del Monaco, Alessandro Safina. Alături de Opus Avantra, Passione a prezentat în 2008 premiera Viaggio Imagginario în Clubul Citta din Tokio. Spectacolul a fost prezentat și la Roma, Milano și Veneția.

Nu uita să participi la concursul cu 5 invitații duble la concertul Sarmalele Reci din Hard Rock Cafe!

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Sarmalele Reci
Concerte vineri, 18 mai 2012

Sarmalele Reci

Loc
Hard Rock Cafe

Trending