Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Concertul Pink Martini de sâmbătă este sold-out

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru Pink Martini. În ciuda deselor concerte în România, trupa va concerta cu casa închisă. Cei care intenționau să-și cumpere bilete de la locație, vor sta de această dată acasă. Cei 11 artiști revin la București sâmbătă, 26 mai 2012, în cadrul turneului de promovare a albumului „A Retrospective”.
Pink Martini

Pink Martini

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru Pink Martini. În ciuda deselor concerte în România, trupa va concerta cu casa închisă. Cei care intenționau să-și cumpere bilete de la locație, vor sta de această dată acasă. Cei 11 artiști revin la București sâmbătă, 26 mai 2012, în cadrul turneului de promovare a albumului „A Retrospective”.

UPDATE: Fotografii și impresii de la concertul Pink Martini


Pink Martini

Pink Martini

Thomas Lauderdale (pian), solista Storm Large, basistul Philip Baker, Gavin Bondy (trompetă), Jeffrey Budin (trombon), Nicholas Crosa (vioară), Brian Davis (percuție), Daniel Faehnle (chitară), Anthony Jones (tobe), Timothy Nishimoto (percuție & backup vocal) și Derek Rieth (percutie) se pregătesc să ofere fanilor retrospectivă a celor mai bune hituri ale trupei din cei 17 ani de carieră.

Concertul Pink Martini va începe la ora 20.00, accesul în Sala Palatului fiind posibil începând cu ora 19.00. Spectacolul va dura cel puțin o oră și jumătate, concurând cu prima parte a transmisiunii finalei Eurovision 2012 de la Baku. Din fericire, cele două evenimente se bucură de audiențe diferite. Indiferent dacă veți merge sau nu la concert, vă recomandăm cel mai nou videoclip Pink Martini - Tuca Tuca.

Pink Martini - Tuca Tuca

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Pink Martini
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dirtyphonics, Republic, Electric Fence și Viţa de Vie la Peninsula 2012

Dirtyphonics, Republic, Electric Fence, Viţa de Vie, Kistehén şi LB 27 vor concerta în această vară în cadrul Festivalului Peninsula,...

Închide