Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul Pink Martini de sâmbătă este sold-out

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru Pink Martini. În ciuda deselor concerte în România, trupa va concerta cu casa închisă. Cei care intenționau să-și cumpere bilete de la locație, vor sta de această dată acasă. Cei 11 artiști revin la București sâmbătă, 26 mai 2012, în cadrul turneului de promovare a albumului „A Retrospective”.

Publicat

pe

Pink Martini
Pink Martini

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru Pink Martini. În ciuda deselor concerte în România, trupa va concerta cu casa închisă. Cei care intenționau să-și cumpere bilete de la locație, vor sta de această dată acasă. Cei 11 artiști revin la București sâmbătă, 26 mai 2012, în cadrul turneului de promovare a albumului „A Retrospective”.

UPDATE: Fotografii și impresii de la concertul Pink Martini


Pink Martini

Pink Martini

Thomas Lauderdale (pian), solista Storm Large, basistul Philip Baker, Gavin Bondy (trompetă), Jeffrey Budin (trombon), Nicholas Crosa (vioară), Brian Davis (percuție), Daniel Faehnle (chitară), Anthony Jones (tobe), Timothy Nishimoto (percuție & backup vocal) și Derek Rieth (percutie) se pregătesc să ofere fanilor retrospectivă a celor mai bune hituri ale trupei din cei 17 ani de carieră.

Concertul Pink Martini va începe la ora 20.00, accesul în Sala Palatului fiind posibil începând cu ora 19.00. Spectacolul va dura cel puțin o oră și jumătate, concurând cu prima parte a transmisiunii finalei Eurovision 2012 de la Baku. Din fericire, cele două evenimente se bucură de audiențe diferite. Indiferent dacă veți merge sau nu la concert, vă recomandăm cel mai nou videoclip Pink Martini - Tuca Tuca.

Pink Martini - Tuca Tuca

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 26 mai 2012

Pink Martini

Loc
Sala Palatului

Trending