Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concertul Pink Martini de sâmbătă este sold-out

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru Pink Martini. În ciuda deselor concerte în România, trupa va concerta cu casa închisă. Cei care intenționau să-și cumpere bilete de la locație, vor sta de această dată acasă. Cei 11 artiști revin la București sâmbătă, 26 mai 2012, în cadrul turneului de promovare a albumului „A Retrospective”.
Pink Martini

Pink Martini

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru Pink Martini. În ciuda deselor concerte în România, trupa va concerta cu casa închisă. Cei care intenționau să-și cumpere bilete de la locație, vor sta de această dată acasă. Cei 11 artiști revin la București sâmbătă, 26 mai 2012, în cadrul turneului de promovare a albumului „A Retrospective”.

UPDATE: Fotografii și impresii de la concertul Pink Martini


Pink Martini

Pink Martini

Thomas Lauderdale (pian), solista Storm Large, basistul Philip Baker, Gavin Bondy (trompetă), Jeffrey Budin (trombon), Nicholas Crosa (vioară), Brian Davis (percuție), Daniel Faehnle (chitară), Anthony Jones (tobe), Timothy Nishimoto (percuție & backup vocal) și Derek Rieth (percutie) se pregătesc să ofere fanilor retrospectivă a celor mai bune hituri ale trupei din cei 17 ani de carieră.

Concertul Pink Martini va începe la ora 20.00, accesul în Sala Palatului fiind posibil începând cu ora 19.00. Spectacolul va dura cel puțin o oră și jumătate, concurând cu prima parte a transmisiunii finalei Eurovision 2012 de la Baku. Din fericire, cele două evenimente se bucură de audiențe diferite. Indiferent dacă veți merge sau nu la concert, vă recomandăm cel mai nou videoclip Pink Martini - Tuca Tuca.

Pink Martini - Tuca Tuca

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Pink Martini
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dirtyphonics, Republic, Electric Fence și Viţa de Vie la Peninsula 2012

Dirtyphonics, Republic, Electric Fence, Viţa de Vie, Kistehén şi LB 27 vor concerta în această vară în cadrul Festivalului Peninsula,...

Închide