Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Concert Dub FX la Sala Polivalentă

DUB FX se întoarce în România pentru un nou concert. Evenimentul va avea loc pe 8 iunie la Sala Polivalentă, în Foaier, alături de Flower Fairy şi CAde.
Dub FX

Dub FX

Dub FX se întoarce în România pentru un nou concert. Evenimentul va avea loc pe 8 iunie la Sala Polivalentă, în Foaier, alături de Flower Fairy şi CAde.

Dub FX

Dub FX

Benjamin Stanford aka Dub Fx promovează o combinație unică de muzică. Folosindu-şi doar propria voce, pedalele de efecte şi live looping-ul, artistul reuşeşte să compună piese cu influențe reggae, drum and bass, dubstep şi hip-hop. El călătoreşte şi cântă prin toată lumea împreună cu logodnica sa, Flower Fairy, şi cel mai bun prieten, CAde.

Dub FX a devenit celebru în 2008, odată cu apariţia clipului melodiei Love Someone, filmat pe o stradă din Bristol. Cu sute de milioane de vizualizări pe Youtube şi 500.000 de fani pe Facebook, Dub FX concertează în prezent la cele mai importante festivaluri ale lumii.

Alături de Dub FX, Flower Fairy şi CAde vor urca pe scena de la Polivalentă şi Raizah (Dharma Creative), LMK (Galaxi Crew), Ion şi Meeloox. În warm-up vom avea oldschool dubstep, drum&bass şi dubtechno, iar după, performance-ul Dub FX ce se va întinde până spre dimineață.

Bilete la concertul Dub FX de la Sala Polivalentă

Biletele la acest eveniment costă 25 de lei şi pot fi achiziționate în avans din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro sau de la intrare în seara evenimentului, în limita disponibilității

Citește mai multe despre Dub FX
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zdob și Zdub va cânta în deschidere la Linkin Park

Moldovenii de la Zdob și Zdub vor deschide primul concert Linkin Park în Romania, pe 6 iunie 2012 la Romexpo...

Închide