Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi și mulți alții vin la Rock the City 2012

Pe 29 iunie, în prima zi de Tuborg Green Fest powered by Rock The City, vor concerta trupele Celelalte Cuvinte, Timpuri Noi, Luna Amară, Oldgreen şi germanii de la Heaven Shall Burn.

Detalii despre programul şi preţul biletelor/abonamentelor la Rock the City 2012

Concert Celelalte Cuvinte, 21 aprilie, Jukebox (29)

Concert Celelalte Cuvinte, 21 aprilie, Jukebox (29)

Heaven Shall Burn a luat naştere în 1996 și a cunoscut succesul odată cu lansarea EP-ului In Battle There Is No Law (1998). Trupa a cucerit publicul din Germania și apoi din întreaga lume cu un stil muzical agresiv (trash metal, metalcore, deathcore și death metal) și versuri ce militează împotriva rasismului. Cel mai recent material de studio al trupei este Invictus (Iconoclast III), lansat în mai 2010 simultan în Germania și Statele Unite ale Americii.

Povestea trupei Celelalte Cuvinte a început în 1976 la Oradea, unde liceenii Marcel Breazu, Leontin Iovan și Călin Pop, au inființat trupa Sonic. Ulterior, numele a fost schimbat, iar din 1981, Celelalte Cuvinte și-a început cariera cu un concert la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara. Cu ajutorul lui FLorian Pittiș, trupa a reuşit să apară pe un material discografic realizat de casa Electrecord, lucru ce le-a adus recunoașterea publicului. În prezent, formaţia este una dintre cele mai longevive trupe rock din România, păstrându-și de-a lungul timpului atât componența, cât și stilul. În 2011, Celelalte Cuvinte a sărbătorit trei decenii de activitate printr-un turneu național ce a culminat cu spectacolul desfășurat la Sala Palatului din București, la care au asistat peste 4.000 de fani.

Timpuri Noi a debutat în 1983 şi a trecut de-a lungul timpului prin diverse stadii, funcționând chiar în afara legii în perioada regimului comunist, datorită versurilor nonconformiste. Schimbarea de regim a adus lansarea albumului Timpuri Noi în 1992 și a materialului Unplugged (1994), cu care formația a ajuns pe culmile popularităţii. La Rock the City, trupa va promova albumul Deschide-ți Mintea!, lansat în luna mai a acestui an.

Luna Amară vine la Rock the City după prestaţii live alături de Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Alice In Chains sau Rammstein, în cadrul unor festivaluri de calibru precum Sziget Festival (Budapesta), Peninsula (Târgu-Mureș) sau Sonisphere (București). După 12 ani de experienţă în muzică, trupa este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock din România. Albumul cu care va încânta atmosfera în această vară este Pietre în Alb lansat anul trecut.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City va începe în forţă cu trupa Oldgreen, o trupă tânără, înființată în 2009. Formația și-a demonstrat valoarea în urma clasării în primele 3 finaliste la concursul organizat de Rock FM şi D&D East Entertainment - Wanted: Demo and Live în 2011, ce avea ca miză deschiderea concertului Bon Jovi la București.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City va avea loc în perioada 29 iunie - 1 iulie la Romexpo şi îi are ca headlineri pe Guns N Roses, The Cult, Godsmack și Machine Head.

Citește mai multe despre Celelalte CuvinteTimpuri Noi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage dă afară un fan care lovește o femeie în timpul concertului – VEZI VIDEO

Shirley Manson, solista de la Garbage, a întrerupt un concert al trupei pentru a da afară un fan care s-a...

Închide