Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Brian Welch HEAD, ex-KORN, a lansat videoclipul Chemicals cu Love and Death – VEZI VIDEO

Brian Welch zis și HEAD a părăsit trupa KORN în urmă cu șapte ani, iar acum a lansat cu noua sa trupă Love and Death videoclipul single-ului Chemicals. Sâmbăta trecută HEAD a cântat din nou și cu KORN, iar lucrurile au fost filmate.

Publicat

pe

Love and Death
Love and Death

Brian Welch zis și HEAD a părăsit KORN în urmă cu șapte ani pentru a se dedica proiectelor solo. La începutul lui 2012 a trecut chiar printr-un rebranding, trupa sa numindu-se acum Love and Death. În această formulă a lansat un nou single în martie și se pregătește pentru un album complet pentru 2012. EP-ul este deja disponibil prin iTunes.

Trupa Love and Death a lui Brian Welch - Head

Trupa Love and Death a lui Brian Welch - Head

În cadrul Love and DeathBrian "Head" Welch cântă la chitară și voce, Michael Valentine ține basul, Dan Johnson bate tobele, iar J.R. Bareis are a doua chitară. Trupa are în desfășurare un turneu nord-american, cu spectacole programate deja până în luna septembrie.

Revenind la single-ul Chemicals, pretextul textului de față e  noul videoclip lansat pe 6 mai pe Youbute, pe canalul VEVO.

Videoclipul Chemicals - Love and Death

Brian Welch HEAD a cântat sâmbătă și alături de KORN

E de notorietate că plecarea din KORN i-a schimbat în bine viața plină de abuzuri. Fără a reveni la vechile năravuri, Brian Welch a participat sâmbăta trecută alături de KORN la festivalul Carolina Rebellion. După cei șapte ani de pribegie, s-a regăsit alături de foștii săi colegi în interpretarea melodiei Blind. Nu puteam rata ocazia să vă împărtășim o înregistrăre live de pe canalul Youtube al festivalului.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending