Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Booka Shade va concerta la B'Estfest 2012

Booka Shade este cel mai nou nume de pe afișul ediției din acest an a B'ESTFEST Summer Camp. Trupa electro va susține un show în B'ESTFEST Park în cea de-a... Continuare »
booka_Shade

Booka Shade este cel mai nou nume de pe afișul ediției din acest an a B'ESTFEST Summer Camp. Trupa electro va susține un show în B'ESTFEST Park în cea de-a doua zi a festivalului, desfășurat  în perioada 6-8 iulie, în cadrul B’ESTFEST Park– Tunari.

Click pentru programul și prețurile biletelor/abonamentelor la B’ESTFEST Summer Camp

booka_Shade

Trupa Booka Shade este formată din Walter Merziger şi Arno Kammermeier, doi producători originari din Frankfurt, consideraţi precursorii ritmurilor house, tech house şi deep house în Germania. Piese precum Body Language şi Mandarine Girl au asigurat succesul grupului nu doar în ţara natală, ci şi în întreaga lume. Discografia trupei cuprinde un total de 6 albume de studio, peste 20 de single-uri şi nu mai puţin de 30 de remix-uri pentru artişti precum Moby, Depeche Mode, Will.I.Am sau Moderat. De-a lungul anilor, duo-ul a participat şi la nenumărate festivaluri internaţionale precum Big Day Out şi Future Music Festival (Australia), Identity Festival (Statele Unite), Dour (Belgia), urmând ca anul acesta să se oprească şi la B'ESTFEST Summer Camp.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro şi în reţelele afiliate, la preţul de 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului dacă vin în „gaşca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou debut în jazz, Schmidt - VIDEOCLIP

Tânăra artistă de jazz din Berlin, Schmidt lansează mâine albumul de debut, Femme SCHMID, motiv pentru care oferă gratuit piesa...

Închide