Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Beyonce, o apariție împănată la MET 2012 - VEZI FOTO

Beyonce a venit la Met 2012 îmbrăcată într-o rochie transparentă de la șold în jos, cu o trenă de 2 metri formată din 10.000 de pene.

Publicat

pe

Beyonce - The Met 2012
Beyonce - The Met 2012 │ FOTO: www.dailymail.co.uk

A avut loc Gala Metropolitană 2012, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, ocazie pentru vedete să defileze în vestimentații cât mai inedite. Deschiderea anuală a Muzeului Metropolitan, The Met s-a desfășurat la New York, ieri 07 aprilie 2012.

Beyonce - The Met 2012

Beyonce - The Met 2012 │ FOTO: www.dailymail.co.uk

Tema din acest an a galei a fost ”Shiaparelli și Prada: Conversații Imposibile”, iar pe covorul roșu au fost prezenți cei mai în vogă actori și cântăreți. De la eveniment nu a lipsit Beyonce, care a venit îmbrăcată într-o rochie transparentă de la șold în jos, cu o trenă de 2 metri formată din 10.000 de pene.

Rochia, realizată de designer-ul Givenchy, a trezit numeroase controverse în presa de specialitate. Astfel, potrivit unor critici Beyonce a fost cea mai spectaculoasă apariție de pe covorul roșu.

Pe de altă parte există critici care susțin că vestimentația a fost o alegere foarte proastă care dezavantajează formele voluptoase ale artistei.

Voi ce părere aveți?

Trending