Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Bere Gratis - Povestea Mea, single nou - AUDIO

Trupa Bere Gratis a lansat în direct în cadrul emisiunii Europa Express de la Europa FM single-ul Povestea Mea.
Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Trupa Bere Gratis a lansat în direct în cadrul emisiunii Europa Express de la Europa FM single-ul Povestea Mea. Melodia este inclusă pe viitorul album Bere Gratis, În faţa ta, ce urmează să apară pe piață luna viitoare.

Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Muzica piesei este semnată de Robert Anghelescu, iar versurile sunt creaţia lui Mitza Georgescu, liderul formaţiei, care a afirmat despre noul material şi planurile de viitor:

"După doi ani revenim cu un nou album. Iertarea, visarea şi încrederea sunt temele acestui album. Luna aceasta, pe 30 mai, o să cântăm în Garajul Europa FM, acolo se vor auzi mai multe piese de pe noul album, practic lansarea va avea loc atunci. Până la concert, cei care îşi spun povestea pe site-ul www.europafm.ro vor putea câştiga un week-end la Sighişoara, la un hotel de cinci stele, iar surprizele nu se opresc aici, avem în plan multe lucruri frumoase."

La începutul acestui an, Bere Gratis a mai lansat și Ringul de Dans, un cântec indie-pop cu influențe electro, care vorbește despre viață (în patru acte) și adevăr.

Bere Gratis - Povestea Mea

Citește mai multe despre Bere Gratis
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden – ”Live To Rise” - VIDEOCLIP

Soundgarden a lansat videoclipul piesei ”Live to Rise”, de pe coloana sonoră a filmului ”Avengers”.

Închide