Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bere Gratis - Povestea Mea, single nou - AUDIO

Trupa Bere Gratis a lansat în direct în cadrul emisiunii Europa Express de la Europa FM single-ul Povestea Mea.

Publicat

pe

Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)
Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Trupa Bere Gratis a lansat în direct în cadrul emisiunii Europa Express de la Europa FM single-ul Povestea Mea. Melodia este inclusă pe viitorul album Bere Gratis, În faţa ta, ce urmează să apară pe piață luna viitoare.

Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Muzica piesei este semnată de Robert Anghelescu, iar versurile sunt creaţia lui Mitza Georgescu, liderul formaţiei, care a afirmat despre noul material şi planurile de viitor:

"După doi ani revenim cu un nou album. Iertarea, visarea şi încrederea sunt temele acestui album. Luna aceasta, pe 30 mai, o să cântăm în Garajul Europa FM, acolo se vor auzi mai multe piese de pe noul album, practic lansarea va avea loc atunci. Până la concert, cei care îşi spun povestea pe site-ul www.europafm.ro vor putea câştiga un week-end la Sighişoara, la un hotel de cinci stele, iar surprizele nu se opresc aici, avem în plan multe lucruri frumoase."

La începutul acestui an, Bere Gratis a mai lansat și Ringul de Dans, un cântec indie-pop cu influențe electro, care vorbește despre viață (în patru acte) și adevăr.

Bere Gratis - Povestea Mea

Comentează

Trending