Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Bere Gratis - Povestea Mea, single nou - AUDIO

Trupa Bere Gratis a lansat în direct în cadrul emisiunii Europa Express de la Europa FM single-ul Povestea Mea.
Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Trupa Bere Gratis a lansat în direct în cadrul emisiunii Europa Express de la Europa FM single-ul Povestea Mea. Melodia este inclusă pe viitorul album Bere Gratis, În faţa ta, ce urmează să apară pe piață luna viitoare.

Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Muzica piesei este semnată de Robert Anghelescu, iar versurile sunt creaţia lui Mitza Georgescu, liderul formaţiei, care a afirmat despre noul material şi planurile de viitor:

"După doi ani revenim cu un nou album. Iertarea, visarea şi încrederea sunt temele acestui album. Luna aceasta, pe 30 mai, o să cântăm în Garajul Europa FM, acolo se vor auzi mai multe piese de pe noul album, practic lansarea va avea loc atunci. Până la concert, cei care îşi spun povestea pe site-ul www.europafm.ro vor putea câştiga un week-end la Sighişoara, la un hotel de cinci stele, iar surprizele nu se opresc aici, avem în plan multe lucruri frumoase."

La începutul acestui an, Bere Gratis a mai lansat și Ringul de Dans, un cântec indie-pop cu influențe electro, care vorbește despre viață (în patru acte) și adevăr.

Bere Gratis - Povestea Mea

Citește mai multe despre Bere Gratis
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden – ”Live To Rise” - VIDEOCLIP

Soundgarden a lansat videoclipul piesei ”Live to Rise”, de pe coloana sonoră a filmului ”Avengers”.

Închide