Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ascultă un nou single Linkin Park, Lies Greed Misery - AUDIO

Linkin Park a dezvăluit un nou single extras de pe viitorul album Living Things, ce urmează să apară pe piață pe 25 iunie. Fanii români vor avea ocazia să asculte live melodia Lies Greed Misery pe 6 iunie în concertul de la Romexpo.

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park │ FOTO: www.facebook.com

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de concertul Linkin Park la București, fanii au ocazia să asculte Lies Greed Misery, un nou single extras de pe Living Things, albumul ce va apărea în magazine pe 25 iunie.

Detalii complete despre concertul Linkin Park de la București

Linkin Park

Linkin Park │ FOTO: www.facebook.com

Living Things este cel de-al cincilea album de studio din cariera trupei americane și vine la doi ani distanță de A Thousand Suns. Vorbind despre noul material, solistul Chester Bennington a spus:

"O să fie ceva mult mai familiar oamenilor decât a fost A Thousand Suns. Am încorporat mult sunet de chitară, refrenuri grandioase, dar şi câteva elemente electronice grele. Vom încerca să venim cu un sound greu, fără să mergem prea mult înspre metal."

Până acum de pe acest disc, Linkin Park a mai lansat şi single-ul Burn It Down ce beneficiază de un videoclip ce poate fi urmărit AICI.

Linkin Park - Lies Greed Misery

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Linkin-Park concerteaza in Romania
Concerte miercuri, 6 iunie 2012

Linkin Park

Loc
Romexpo
Comentează

Trending