Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă ultima piesă înregistrată de Whitney Houston - AUDIO

Ultima înregistrare a lui Whitney Houston, un duet pe care l-a realizat alături de Jordin Sparks, câștigătoare a concursului American Idol a apărut pe RyanSeacrest.com. Cel din urmă cântec înregistrat de... Continuare »
Whitney_Houston (sursa foto iblamehollywood.net)

Ultima înregistrare a lui Whitney Houston, un duet pe care l-a realizat alături de Jordin Sparks, câștigătoare a concursului American Idol a apărut pe RyanSeacrest.com.

Cel din urmă cântec înregistrat de Houston înainte de decesul acesteia poartă numele Celebrate și îl are drept producător pe R-Kelly. Piesa este făcută pentru filmul Sparkle, un remake al filmului cu același nume realizat în 1976 ce va apărea în cinematografe în Statele Unite pe 17 august și în care vor figura ambele artiste.

Whitney_Houston (sursa foto iblamehollywood.net)

La Billboard Music Awards, Jordin Sparks și-a demonstrat respectul și admirația pentru Whitney Houston interpretând faimoasa piesă I Will Always Love You.

Whitney Houston s-a stins din viață pe 11 februarie în acest an, în Beverly Hills, la vârsta de 48 de ani.

Whitney Houston feat. Jordin Sparks - Celebrate

Citește mai multe despre R KellyWhitney Houston
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Preview VAMA 2012 la Sala Palatului - VEZI VIDEO

VAMA a pregătit un spectacol vizual inedit pentru concertul de lansare a noului album. Pentru a ne face o mică...

Închide