Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Amy Macdonald - Slow It Down - VIDEOCLIP

Amy Macdonald, tânăra scoţiancă ce cânta în 2007 This is the Life, se întoarce în această vară cu nou album, Life In A Beautiful Light, al treilea din cariera sa.

Publicat

pe

Amy Macdonald - Slow It Down
Amy Macdonald - Slow It Down

Amy Macdonald, tânăra scoţiancă ce cânta în 2007 This Is The Life, se întoarce în această vară cu nou album, Life In A Beautiful Light, al treilea din cariera sa.

Slow It Down, primul single de pe acest nou material, sună foarte bine şi are şanse mari să-i aducă din nou artistei poziţii fruntaşe în cele mai importante topuri din lume.

Amy Macdonald - Slow It Down

Life In A Beautiful Light a fost produs de Pete Wilkinson, mixat de Bob Clearmountain şi programat la lansare pe 11 iunie.

Amy Macdonald a debutat în muzică în 2007 cu albumul This Is the Life, material ce a cunoscut un succes imens datorită lead-single-ului cu acelaşi nume. Piesa a ajuns pe prima poziţie în şase ţări printre care Marea Britanie şi Danemarca, şi în top 10 în alte 11. This Is the Life s-a vândut la nivel mondial în peste 3 milioane de copii.

În 2012 artista la lansat albumul A Curious Thing, material ce a dat 5 single-uri şi a vândut 1 milion de copii.

În prezent Amy MacDonald se ocupă de promovarea single-ului Slow It Down primul extras de pe viitorul său album, Life In A Beautiful Light.

Trending