Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Află cu ce solist concertează Apocalyptica la București

Apocalyptica va concerta pe 13 mai la Arenele Romane în cadrul Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Vezi cu ce solist vine trupa la București.
Tipe Johnson - solist Apocalyptica

Trupa Apocalyptica va concerta în cadrul Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul va avea loc pe 13 mai la Arenele Romane din Bucureşti și va fi deschis de trupele White Walls si Changing Skins.

Apocalyptica va prezenta un amplu program în care va fi promovat ultimul material discografic, intitulat 7th Symphony, însă nu vor lipsi piesele de rezistenţă care au făcut trupa celebră. Solistul vocal cu care formaţia va ajunge la Bucureşti se numeşte Tipe Johnson (Foto) şi este cunoscut atât pentru activitatea din cadrul turneelor Apocalyptica, cât şi pentru cea pe care a avut-o alături de trupa The Leningrad Cowboys.

Tipe Johnson - solist Apocalyptica

Apocalyptica a lansat până acum 7 albume de studio şi a vândut peste 4.000.000 de copii în toată lumea. În prezent, artiştii se află într-un turneu mondial, ce include şi concertul din România.

Biletele la concertul Apocalyptica sunt disponibile în rețeaua Eventim, Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas și online pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

- În picioare

  • 85 lei - pentru primele 300 biletele (preț valabil până pe 31 martie)
  • 95 lei - următoarele biletele achiziționate până pe 12 mai 2012
  • 110 lei - pentru biletele achiziționate în ziua concertului de la intrarea în locație

- Tribună

  • 95 lei - pentru primele 300 biletele (preț valabil până pe 31 martie)
  • 110 lei - următoarele biletele achiziționate până pe 12 mai 2012
  • 125 lei - pentru biletele achiziționate în ziua concertului de la intrarea în locație

- VIP

  • 250 lei - doar 25 bilete (include poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formația Apocalyptica)

Citește mai multe despre ApocalypticaChanging SkinsWhite Walls
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Inna – OK - LYRIC VIDEO

Inna a lansat un lyric video pentru o noua piesa intitulata ”OK”.

Închide