Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Aerosmith au interpretat pentru prima oară live noul lor single Legendary Child

Aerosmith au interpretat pentru prima oară noul lor single Legendary Child pe scena American Idol, în cadrul finalei din 23 mai.  Legendary Child este disponibil pe iTunes și este primul single de pe... Continuare »
Aerosmith

Aerosmith

Aerosmith au interpretat pentru prima oară noul lor single Legendary Child pe scena American Idol, în cadrul finalei din 23 mai.  Legendary Child este disponibil pe iTunes și este primul single de pe mult așteptatul album Aerosmith. Music From Another Dimension va fi lansat pe 28 august și este disponibil la pre-comandă tot prin iTunes.

Aerosmith

Aerosmith

În această vară, Aerosmith vor pleca într-un turneu de promovare ce va aduce atât piesele noi cât și piesele clasice ale trupei mai aproape de fani. Primul concert al Global Warming Tour va avea loc pe 16 iunie în Minneapolis.

Legendary Child - Aerosmith

Dacă Legendary Child reflectă cu fidelitate aerul următorului album, fanii Aerosmith vor fi foarte încântați pentru că piesa readuce la viață spiritul anilor '70 în stilul caracteristic al trupei.

Music From Another Dimension Tracklist

 1. What Could Have Been Love
 2. Beautiful
 3. Street Jesus
 4. Legendary Child
 5. Oh Yeah
 6. We All Fall Down
 7. Another Last Goodbye
 8. Out Go the Lights
 9. Love Three Times a Day
 10. Closer
 11. Shakey Ground
 12. Love a Lot
 13. Freedom Fighter
 14. Up on the Mountain

Aerosmith este una dintre cele mai celebre trupe de rock din toate timpurile cu o istorie covârșitoare ce include vânzarea a peste 150 de milioane de albume în toată lumea și adunând un total de 55 de discuri de aur, platină și chiar și un disc de diamant pentru colecția Greatest Hits. Aerosmith nu este lăsat în urmă nici în materie de premii. De-a lungul timpului au câștigat 4 premii Grammy, 10 premii la MTV Music Awards și 7 American Music Awards. Aerosmith au intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 2001.

Citește mai multe despre Aerosmith
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foreign Beggars lansează un nou album

Foreign Beggars a anunțat că va lansa anul acesta un nou album, intitulat The Uprising.

Închide