Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Aerosmith au interpretat pentru prima oară live noul lor single Legendary Child

Publicat

pe

Aerosmith
Aerosmith

Aerosmith au interpretat pentru prima oară noul lor single Legendary Child pe scena American Idol, în cadrul finalei din 23 mai.  Legendary Child este disponibil pe iTunes și este primul single de pe mult așteptatul album Aerosmith. Music From Another Dimension va fi lansat pe 28 august și este disponibil la pre-comandă tot prin iTunes.

Aerosmith

Aerosmith

În această vară, Aerosmith vor pleca într-un turneu de promovare ce va aduce atât piesele noi cât și piesele clasice ale trupei mai aproape de fani. Primul concert al Global Warming Tour va avea loc pe 16 iunie în Minneapolis.

Legendary Child - Aerosmith

Dacă Legendary Child reflectă cu fidelitate aerul următorului album, fanii Aerosmith vor fi foarte încântați pentru că piesa readuce la viață spiritul anilor '70 în stilul caracteristic al trupei.

Music From Another Dimension Tracklist

  1. What Could Have Been Love
  2. Beautiful
  3. Street Jesus
  4. Legendary Child
  5. Oh Yeah
  6. We All Fall Down
  7. Another Last Goodbye
  8. Out Go the Lights
  9. Love Three Times a Day
  10. Closer
  11. Shakey Ground
  12. Love a Lot
  13. Freedom Fighter
  14. Up on the Mountain

Aerosmith este una dintre cele mai celebre trupe de rock din toate timpurile cu o istorie covârșitoare ce include vânzarea a peste 150 de milioane de albume în toată lumea și adunând un total de 55 de discuri de aur, platină și chiar și un disc de diamant pentru colecția Greatest Hits. Aerosmith nu este lăsat în urmă nici în materie de premii. De-a lungul timpului au câștigat 4 premii Grammy, 10 premii la MTV Music Awards și 7 American Music Awards. Aerosmith au intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 2001.

Un comentariu

Trending