Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

3rei Sud Est revine pe scenă

3rei Sud Est va încânta pentru o seară publicul prezent la Gala Romanian Music Awards 2012, eveniment desfăşurat la Craiova pe data de 8 iunie.
3 Sud Est

3rei Sud Est, formaţia ce făcea furori la sfârşitul anilor '90, revine pe scenă după o pauză de 6 ani. Laurenţiu, Mihai şi Viorel vor încânta pentru o seară publicul prezent la Gala aniversară Romanian Music Awards 2012, eveniment desfăşurat la Craiova pe data de 8 iunie.

3 Sud Est

Trupa a fost înfiinţată în anul 1998 şi şi-a trecut în palmares de-a lungul carierei de 10 ani, cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti.

Cei trei, supranumiţi “Regii muzicii de dans”, au reuşit să doboare toate recordurile de vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998), a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe caseta audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioadă, dar şi în prezent greu de atins.

La Romanian Music Awards, 3rei Sud Est va susține un concert de tipul Best Of în cadrul căruia va interpreta melodii precum Amintirile, Ai plecat, Vorbe care dor, sau Te plac, care au reușit de fiecare dată să trezească amintiri plăcute fanilor nostalgici.

3rei Sud Est - Amintirile

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pete Doherty va lansa o piesă cu versuri scrise de Amy Winehouse

Pete Doherty a dezvaluit ca lucreaza la piesa Bird Cag, o melodie cu versuri scrise de Amy Winehouse.

Închide